Princess Paris by Katttja, nu doar pentru fetele cuminti


Princess Paris by Katttja, nu doar pentru fetele cuminti

By on February 25, 2013
Share Button

foto_logo_katttjaColectia Princess Paris a creatoarei de moda Katttja se adreseaza tuturor femeilor care vor sa se simta printese. Insa, chiar daca printesele din povesti sunt adevarate modele din punct de vedere al exprimarii sentimentelor si emotiilor, colectia Princess Paris se adreseaza atat printeselor cuminti, dar si femeilor pe care designerul le include in categoria Bad Katttja. Bad Katttja sunt printesele contemporane rebele, care isi exprima in cel mai direct mod emotiile, sentimentele, indiferent care sunt acestea, fara sa se teama de eticheta de fete rele pe care societatea ar putea sa le-o atribuie.

Autor: Mihaela Dinu

Esti si tu o printesa o Bad Katttja? Daca raspunsul tau este afirmativ, citeste despre cateva combinatii vestimentare care ti se potrivesc. Asadar, vezi cum poarta printesele rebele hainele din colectia Princess Paris.

Jacheta Princess Paris by Katttja (PP)

Delicata si eleganta, orice fata rea ar putea trece drept o fata cuminte cu jacheta Princess Paris. Potrivita pentru tinerele femei moderne, insa elegante si manierate, jacheta poate fi perfecta si pentru fetele rele. Totul sta in combinarea acesteia cu elemente de imbracaminte… mai putin cuminti atunci cand sunt la vedere.

Vrei sa ii faci o surpriza iubitului tau? Imbraca jacheta PP direct peste lenjeria intima super-sexy.Asa nu iti va lua mult sa te transformi dintr-o lady princess intr-o fata foarte, foarte rea. Ups, cineva a uitat sa se imbrace!

jacheta princess paris si lenjerie sexy

Rochita extra-mini Princess Paris by Katttja

Daca fetele cuminti ar purta rochita impreuna cu o pereche de skiny jeans sau colanti. Nu insa si Bad Katttja. Ea va purta intotdeauna portjartier sau dresuri si tocuri inalte la rochita mini PP. Iar, asa cum spune si creatoarea colectiei pe pagina de facebook, rochita fetelor rele e ca o bluza a unei fete cuminti, doar ca e… mai scurta.

jart si rochita

Indiferent de articolul de imbracaminte pe care alegi sa il porti, nu uita ca o adevarata Bad Katttja e o fata rea prin atitudinea si prin spiritul rebel. Cu toate astea, lumea o iubeste si ii admira bunul gust si eleganta.

____________________________________________________________________________________________

foto_logo_katttjaDespre Katttja

Se spune ca este nevoie de curaj pentru a arata celorlalti visele noastre. Dar ce ar fi visele daca le-am tine doar pentru noi?

Visul Katttja a inceput pe cand avea 5 ani.

Citeste mai multe despre Katttja sau acceseaza pagina ei de facebook pentru a vedea toate produsele si pentru a comanda.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *