Practicarea unui sport dimineata ajuta la reducerea apetitului - Woman2woman.ro


Practicarea unui sport dimineata ajuta la reducerea apetitului

By on October 11, 2012

mancare de post

Share Button

Te-ai gandit vreodata ca ti-ai putea folosi intr-un mod placut si util energia pe care o simti in cursul diminetii? Potrivit unui studiu realizat de un grup de cercetatori americani s-a dovedit ca practicarea unui sport in primele ore ale diminetii poate avea un efect pozitiv asupra apetitului cu efect pe durata intregii zile.

Autor : Claudia Ilies

Specialistii de la Brigham Young University din Utah au utilizat electrozi pentru a masura activitatea neuronala a 35 de femei in timp ce acestea urmareau diverse imagini cu mancare pe parcursul a doua zile.

In prima zi de studiu femeile au facut sport timp de 45 de minute dimineata. Ca rezultat, in ziua respectiva, acestea au fost foarte putin interesate de imaginile cu mancare care le-au fost prezentate. De asemenea, in prima zi, femeile nu au fost tentate de a consuma mai mult decat intr-o zi obisnuita pentru a “compensa” caloriile consumate la sala de sport.

Nu putem stabili daca exista o anumita ora a diminetii pe care sa o consideram ca fiind cea mai potrivita pentru practicarea sportului preferat si care sa ne ajute mai mult pentru scaderea apetitului, deoarece fiecare organism reactioneaza diferit.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *