Piept de pui umplut cu branza - Woman2woman.ro

Piept de pui umplut cu branza

By on June 7, 2013
Share Button

piept de pui umplut

Inca o mancare satioasa si usor de gatit. Pentru ca atunci cand nu ai suficient timp pentru bucatarie, e important sa gasesti retete gustoase, pe care sa le poti pregati fara prea mare efort. Pieptul de pui umplut cu branza este, cu siguranta, o mancare delicioasa si care respecta toate aceste conditii. Asa ca tine minte reteta si nu uita sa o pregatesti daca vrei sa ai un fel de mancare special si rapid.

Autor: Mihaela Dinu

Ingrediente:

– piept de pui dezosat, fara piele

– branza proaspata Delaco sau Ceva Fin cu verdeata

– sare si piper dupa gust

Cum preparam piept de pui umplut cu branza

Taie pieptul de pui in felii subtiri, cu latura de cca 5 cm, condimenteaza-l si apoi umple fiecare bucata cu branza. Ruleaza pieptul de pui si asigura-te ca branza este complet izolata si nu exista spatii prin care ar putea sa iasa. Incalzeste cuptorul inainte de a-l folosi. Apoi, aseaza intr-o tava sau intr-un vas yena toate rulourile bine inchise si da-le la cuptor timp de cca 20-25 minute. Dupa cele 20-25 minute, intoarce rulourile pe cealalta parte si mai lasa-le in cuptor timp de 15-20 de minute.

Poti servi pieptul umplut cald, alaturi de piure sau cartofi la cuptor si salata sau mujdei.

piept de pui umplut

Pofta buna!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *