Pielea ta poate arata cu 40 de ani mai tanara - Woman2woman.ro


Pielea ta poate arata cu 40 de ani mai tanara

By on April 20, 2014

mancare de post

Share Button

Nu doar cremele anti-aging, ci si exercitiile regulate iti pot intineri pielea, arata dailymail.co.uk. Daca vrei sa arati cu 10, 20 sau chiar cu 40 de ani mai tanara, cercetarile iti spun ca este suficient sa practici sport in mod regulat si pielea ta va arata mai tanara. Avantajul este ca vei economisi banii pe care obisnuiai sa ii cheltui pe creme si nu doar tenul, ci intregul organism va fi intinerit.

Autor: Mihaela Dinu

Pielea ta poate arata cu 40 de ani mai tanara cu ajutorul exercitiilor regulate

tipuri de sport

Uita de creme anti-aging costisitoare, uita de frustrarile generate de imbatranirea tenului si de teama de batranete. Poti ramane la fel de tanara precum esti acum sau chiar poti parea cu 40 de ani mai tanara la batranete doar daca practici cu regularitate anumite exercitii fizice.

Cercetatorii de la Universitatea McMaster University din Ontario au aratat faptul ca pana si persoanele care au inceput sa practice un sport la o varsta mai inaintata au ajuns sa aiba o piele cu un aspect mult intinerit.

Intinerirea pielii este posibila

Credinta ca procesul de imbatranire este ireversibil este acum demonstrat ca fiind total gresit. Practicarea cu regularitate a unui sport poate reversa procesul de imbatranire a pielii. Ca urmare a rezultatelor favorabile observate la soareci, cercetatorii au deprins un studiu pe un grup de 29 de barbati si femei cu varste intre 20 si 84 de ani.

Cum s-a desfasurat cercetarea

Jumatate dintre participantii la studiu au fost instruiti sa faca cel putin 3 ore de sport moderat pe saptamana, in timp ce restul subiectilor au ramas in mare parte sedentari. Pentru fiecare dintre participanti, au fost comparate mostre de piele inainte si dupa finalizarea studiului si s-a constata faptul ca structura pielii era extrem de diferita intre cele doua mostre. Pielea parea vizibil intinerita, comparabila cu o piele cu 20-40 de ani mai tanara.

Inca nu practici cu regularitate un sport? Afla si alte avantaje ale exercitiilor fizice aici.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *