Oferte noi pentru cupluri, doamne si domnisoare in lunile Februarie si Martie la Complex IAKI, Mamaia - Woman2woman.ro


Oferte noi pentru cupluri, doamne si domnisoare in lunile Februarie si Martie la Complex IAKI, Mamaia

By on January 14, 2016
Share Button

Special realizat pentru cuplurile ce doresc sa petreaca cateva zile la malul marii, pachetul “Valentine’s Day” ofera cadrul perfect pentru un rasfat de 4 stele. Alegand pachetul “Valentine’s Day la hotel IAKI”, valabil pe tot parcursul lunii Februarie, oaspetii IAKI se pot bucura de magica priveliste a marii intr-una din camerele elegante si spatioase ale hotelului.

Iaki spa masca

Pachetul cuprinde: 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus, cina speciala cu program artistic LIVE (in data de 13 Februarie 2016), early check-in si late check-out, welcome package (vin spumant si ciocolata in camera), acces si terapii IAKI Spa si numeroase surprize.

Optional Micul dejun poate fi servit in camera in data de 14 Februarie 2016, contra cost (taxa servire 60 lei / camera).

Pachetul poate fi achizitionat la tariful de 820 Lei / 2 persoane / pachet.

Pentru cei care doresc un plus de relaxare pot alege pachetul “Valentine’s Day Premium”! Tarif: 1200 Lei / 2 persoane / pachet. Terapiile IAKI Spa incluse in acest pachet sunt: “Voyage d’Harmonie (pentru ea si el), tratament facial Yon-ka Escale Beaute (pentru ea), si Yon-ka Men Express (pentru el).

Pentru rezervarile efectuate si platite integral pana in data de 01 februarie 2016, oaspetii pot beneficia de un discount de 15%.

Dupa luna Indragostitilor, doamnele si domnisoarele sunt rasfatatele primei luni a primaverii. In acest sens, IAKI a creat un pachet special pentru ele, valabil pe tot parcursul lunii Martie. Acesta include: 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus, cina festiva (cu program artistic LIVE doar in data de 08 martie), early check-in si late check-out, acces IAKI Spa: piscina, sauna, Jacuzzi, dus emotional, cascada cervicala, terapii IAKI Spa: tratament facial Yon-ka Escale Beaute, reflexoterapie, masaj scalp, masaj spate, 20% reducere la tratamente si terapii IAKI Spa, 20% reducere la preparatele din meniul restaurantului a la carte.

Pachetul poate fi achizitionat la tariful de 929 Lei / 2 persoane / pachet.

Oaspetii pot beneficia de 20% reducere pentru rezervarile efectuate si platite integral pana la data de 01 februarie 2016, si 15% reducere pentru rezervarile efectuate si platite integral pana la data de 01 martie 2016.

In sectiunea „Oferte speciale”a site-ului www.iaki.ro, veti putea vizualiza pachetele tentante pe care Complexul IAKI le-a pregatit in aceasta perioada. Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *