O noua tendinta: casatoria solo – Woman2woman.ro

O noua tendinta: casatoria solo

By on November 10, 2014
Share Button

Rochia de printesa, tiara cu diamante, buchetul perfect de trandafiri. Fiecare femeie viseaza la ziua nuntii sale si anumite detalii si le imagineaza inca de la varsta de 7-8 ani. Toate sperantele si eforturile sunt pentru acea zi din viata, in care va deveni mireasa. Uneori insa, visele nu se concretizeaza, pentru ca Fat-Frumos se lasa asteptat. Nu dispera, exista solutii! Casatoria solo este una dintre acestea.

Autor: Claudia Ilies

O noua tendinta: casatoria solo

Vacanta in rochie de mireasa

Fara un barbat potrivit, nunta visata nu poate avea loc, iar femeile percep acest aspect ca pe o tragedie uneori. Pentru altele, evenimentul in sine este mult mai important decat partenerul ales, nu le pasa daca vor ramane sau nu impreuna, mult mai mult conteaza ca nunta sa aiba loc, iar ele sa o organizeze in cel mai mic detaliu, asa cum viseaza de mici.O noua tendinta: casatoria solo

Asadar, mai nou, poti deveni mireasa, chiar in absenta unui partener. O agentie de voiaj japoneza le propune femeilor fara partener, care doresc sa fie mirese, un sejur all inclusive, de doua zile in Japonia.

Cu acest prilej iti poti cumpara rochia de mireasa dorita, te poti machia si iti poti aranja parul asa cum iti doresti. Poti beneficia chiar de o sedinta foto. Nu vei fi singura, ci la bratul unui barbat strain imbracat si el in mire.

Sejurul se poate incheia cu o noapte la hotel, pentru a sarbatori „luna de miere”. Nu, nu te gandi, barbatul sexy si misterios la bratul caruia apari in fotografiile de nunta, nu este inclus in pret si nu te va insoti la hotel…

O zi doar pentru tine, in care poti fi mireasa!

In Japonia, s-au gasit persoane interesate, mai ales din randul persoanelor divortate si al femeilor de afaceri. Ba chiar, una dintre persoane in varsta de patruzeci de ani a declarat ca nu este singura in realitate, dar ca si-a dorit o zi doar pentru ea. Partenerul sau nu a fost de acord cu nunta, desi relatia dureaza de ani buni.

Asa ca, de ce sa nu iti oferi un sejur de doua zile de distractie si in care sa te bucuri de un eveniment, asa cum iti doresti. Ce zici, te tenteaza un astfel de sejur?

 

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *