Nunta: ce decoruri alegem pentru fotografii - Woman2woman.ro


Nunta: ce decoruri alegem pentru fotografii

By on May 4, 2016
Share Button

Nunta reprezinta un eveniment unic in viata fiecaruia, iar momentele unice trebuie imortalizate pentru a putea fi pastrate pentru totdeauna. Pentru a-ti aminti cu placere de aceste momente, este important sa iti alegi decorurile preferate, care sa spuna ceva despre personalitatea mirilor. Dar stii oare care este cea mai buna alegere pentru voi? Fotograful te poate ghida sa alegi decorul potrivit, dar poti urma sfaturile noastre pentru a le evidentia mai bine.

nunta de iarna 1

Fotografii de nunta traditionale si romantice

Nunta este asociata automat cu romantismul si cu anumite traditii. Daca vrei fotografii de nunta care sa exprime romantism, nu va fi greu sa gasesti locuri perfecte pentru fotografiile de neuitat. Cladirile vechi, incarcate de istorie, podurile din piatra, plajele pustii sau campurile pline de flori sunt cateva decoruri preferate de tinerii care au decis sa porneasca in viata impreuna. Fotograful va alege locurile bine iluminate si unghiurile speciale, care vor da un ceva aparte fotografiilor.

Alegerea fotografului este foarte importanta si pentru asta trebuie sa studiezi bine ofertele si modalitatea de lucru, pentru a te asigura ca stilul lui se potriveste gusturilor voastre. Consulta albumele realizate anterior, pentru a evalua modul de lucru al fiecaruia, inainte de a face o alegere. Doar nu vrei sa dai o avere pentru niste fotografii care nu va reprezinta si la care nu vei dori sa te mai uiti.

Fotografii de nunta altfel

Ai vrea niste fotografii de nunta originale? Alege un fotograf care indrazneste sa iasa din tipar si doreste sa se implice intr-un proiect creativ. Alege tipul fotografiilor (sportive, amuzante, vintage) si colaboreaza cu fotograful pentru punerea in practica a proiectului indraznet. Lasa-ti imaginatia sa se manifeste; fotograful va fi incantat sa va faca pe plac pentru ca va fi implicat intr-un proiect nou, care ii va permite sa isi puna in valoare talentul.

Fotografii de nunta intr-un anumit oras

Daca iubiti in mod deosebit un anumit oras care pasteaza amintirile voastre comune, nunta este un moment potrivit pentru a va exprima preferinta pentru orasul respectiv. Fotograful va realiza pozele in locurile voastre preferate si va reusi sa surprinda cele mai frumoase locuri din oras, cu accent pe frumoasa voastra relatie de dragoste.

Fotografii de nunta legate de ocupatia voastra profesionala

In zilele noastre, fotografii sunt pregatiti sa surprinda cele mai frumoase momente ale zilelor speciale pentru noi. Pregatiri, culise, emotii, detalii, nimic nu le scapa. Pentru ca noi vrem sa ne amintim toate momentele. Mai mult, fotograful poate surprinde ceea ce voi nu ati reusit sa vedeti.  Scopul lor este sa va ofere o imagine completa a evenimentului special pentru voi.

Daca va place foarte mult meseria pe care v-ati ales-o, poti arata acest lucru cu acest minunat prilej. Fotograful va gasi solutii pentru a gasi decorul potrivit pentru a scoate in evidenta meseria aleasa. Daca iubiti sportul, posibilitatile sunt nenumarate pentru a va exprima.

Daca iubesti un anumit serial de televiziune, iata motivul potrivit pentru a realiza un proiect deosebit. Garantat, vei obtine niste fotografii pe care vei dori sa le revezi de nenumarate ori, de fiecare data cu aceeasi placere!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *