Mobila la comanda, avantaje si dezavantaje - Woman2woman.ro

Mobila la comanda, avantaje si dezavantaje

By on April 11, 2013
Share Button

Mobila va da intotdeauna personalitate incaperii si tocmai de aceea trebuie sa ii acordam o atentie sporita.  Designul, culoarea, dimensiunile, toate acestea sunt aspect de care trebuie sa tinem cont, atunci cand achizitionam mobila pentru interior. Mobila la comanda poate fi o solutie  potrivita, in special daca avem o anumita viziune asupra modului in care dorim sa arate casa noastra.

mobila la comandaTotusi, atunci cand te decizi sa optezi pentru mobila la comanda, trebuie sa iei in calcul atat avantajele, cat si dezavantajele.

Autor: Mihaela Dinu

Avantajele pe care le are mobila la comanda:

1. Vei avea mobila pe care ti-o doresti

Daca esti creativa, ai ochit un model de mobila care nu se produce la noi sau care necesita anumite ajustari, fie ca model, fie in ceea ce priveste dimensiunea, avantajul este ca mobila la comanda va arata exact asa cum ti-o doresti.

2. Poti mobila orice incapere, in mod util

Utilitatea nu consta doar in posibilitatile de depozitare pe care mobile ti le ofera, ci si la dimensiune. In cazul in care vrei sa ai un dressing pe unul dintre peretii dormitorului tau, fara sa ramana spatiu neutilizat, mobile la comanda este raspunsul. Poti valorifica orice spatiu al casei tale, daca optezi sa personalizezi mobila pe dimensiunile dorite.

3. Alegi ceea ce se potriveste casei tale

Exista posibilitatea sa nu gasesti mobila potrivita pentru locuita ta. Poate pur si simplu nu iti place nimic din ceea ce vezi sau ai nevoie de cateva corpuri de mobila, pe care anumite magazine le vand doar ca intreg. Si in acest caz, Solutia cea mai la indemana este mobila la comanda.

4. Economisesti bani

In magazinele de lux si piesele de mobilier pot fi mai spectaculoase. Asta deoarece colaboreaza cu designeri care vin cu idei inovative. Chiar daca nu iti permiti o mobila din astfel de magazine, poti reproduce orice piesa in magazinele care fac mobila la comanda.

Dezavantajele pe care le poate avea mobila la comanda:

1. Timpul de livrare este mai lung pentru mobila la comanda

Daca o mobila de-a gata poti sa o duci acasa in aceeasi zi in care o cumperi, nu la fel se intampla si pentru mobila la comanda. In general, acestea nu se livreaza mai devreme de 10 zile, tocmai pentru ca mobile va fi realizata abia dupa ce te decizi tu asupra culorii, finisajelor, materialelor, dimensiunii, modelului. Totusi, in cazul in care mobile nu este urgenta, timpul de livrare nu va mai conta.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *