Mobila cu bun gust si design elegant de la NUVOLA - Woman2woman.ro

Mobila cu bun gust si design elegant de la NUVOLA

By on July 26, 2013
Share Button

logo nuvolaPentru admiratoarele artei pe care o reprezinta design-ul de interior si pentru cititoarele noastre pasionate de amenajarile interioare, avem o veste placuta si o recomandare proaspata: aruncati o privire pe site-ul noului magazin virtual NUVOLA.RO. Acest domeniu – www.nuvola.ro – a fost lansat la inceputul lunii curente si pe noi a reusit sa ne incante, in mod deosebit, prin modalitatea de prezentare a produselor care a fost aleasa.

Autor: Andreea Istrate

foto articoleCa sa o luam in ordine, trebuie spus ca site-ul vizeaza categorii numeroase de produse, de la mobiler standard la mobila pe comanda, si de la saltele pana la corpuri de iluminat, aparatura electrocasnica sau obiecte sanitare. Toate acestea foarte moderne, neconventionale, diferite de cele cu care suntem, in general, obisnuiti.

Cel mai mult ne-au placut insa ideile de amenajari de interioare care se pot desprinde din imaginile de prezentare. Spatiile in care au fost fotografiate diversele seturi de mobilier sunt de-a dreptul superbe – banuim ca cel putin unele dintre ele sunt realizate folosind grafica computerizata dar, chiar si asa, arata perfect realistic, facandu-ne sa ne gandim ca putem face si noi asta, acasa. Unele interioare sunt de vis, foarte spatioase, pline de lumina, cu vedere spre peisaje naturale de poveste – cum spuneam, de vis.

Cu toate ca locuinta noastra nu ne ofera aceste posibilitati, putem, totusi, gasi o sumedenie de detalii care sa ne inspire si o multime de ponturi despre asortarea culorilor si a nuantelor. Viziteaza si tu magazinul Nuvola.ro.

Share Button

One Comment

  1. george

    January 15, 2014 at 11:23 am

    Intradevar foarte frumos site-ul. Aerisit, curat, proaspat. Ai si cumporat ceva de la ei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *