Meli Melo – Paris se alatura Made in Womania - Woman2woman.ro


Meli Melo – Paris se alatura Made in Womania

By on February 23, 2017

mancare de post

Share Button

Made in Womania este o initiativa unica bazata pe conceptul de cooperativa, care a fost creata si lansata de BWFR. Cooperativa reuneste mai mult de 130 de designeri talentati (de la haine, accesorii, bijuterii, genti, pantofi si alte elemente care fac parte din categoria arte si meserii), toti fiind femei de afaceri din Romania care promoveaza arta handmade. Made in Romania si BWFR concep si organizeaza propriile targuri cu scopul de a promova colaborarea dintre artizane si marile lanturi de magazine. BWFR are in portofoliul sau alte 4 targuri organizate care s-au bucurat de un mare succes, ultimul avand loc in Jolie Ville Mall si fiind creat in jurul temei de Craciun.

Meli Melo – Paris se alatura Made in Womania

Meli Melo – Paris este unul dintre cele mai importante brand-uri de bijuterii si accesorii fashion din Romania care a lansat o campanie speciala de martisor prin care sustine designeri si micii producatori romani.

Parteneriatul cu Business Women Forum Romania si Made in Womania ofera femeilor oportunitatea de a-si materializa visele si a transpune pasiunea pentru frumos in creatii unice pentru femei. Campania lansata pentru luna martie sustine dezvoltarea creatoarelor romance de accesorii, prin facilitarea colaborarii dintre acestea si importanti distribuitori, pastrand, in acelasi timp, linia fina data de originalitatea lor.

Bijuteriile care fac parte din capsula de colectie a Meli Melo – Paris sunt reprezentative pentru comunitatea de artizane din Romania si au drept scop promovarea accesoriilor handmade. Mai mult decat atat, acest parteneriat vine in sustinerea misiunii organizatiei BWFR de a crea o comunitate de femei de afaceri care sa isi dezvolte afacerea prin crearea de noi oportunitati de colaborare.

Puteti gasi aici colectia “Made in Womania” pentru MARTISOR.

Business Women Forum Romania isi propune sa largeasca perspectivele profesionale ale membrelor sale, de aceea Made in Womania va fi un eveniment periodic in cadrul caruia un numar din ce in ce mai mare de femei talentate vor putea sa isi expuna minunatele accesorii si articole vestimentare.

BWFR este o organizatie non-profit dedicata femeilor antreprenor, manageri de companii, proprietari de ONG si femeilor ambitioase care investesc in dezvoltarea lor personala si profesionala.

Despre BWFR, respectiv Made in Womania si parteneriatul cu Meli Melo – Paris, Osnat Peled, presedinta organizatiei, spune:

Unul dintre principalele obiective ale BWFR este de a promova colaborarile de business intre designerii nostri si marii retaileri. Suntem foarte incantate ca Meli Melo a creat aceasta minunata colaborare ce promoveaza sub umbrela lor creatii originale si artiste unice.

Prin aceasta, Meli Melo creeaza pentru ele o oportunitate extraordinara de a se face cunoscute de catre un public-tinta mai numeros si de a deveni un model de urmat si pentru alti artisti.”

Alina Mitrica (foto dreapta), online&corporate manager – Meli Meli PARIS spune:

” Ne bucuram sa ne alaturam proiectului Made in Womania, sustinand feminitatea, frumusetea si antreprenoriatul romanesc. Vom continua cu acest proiect pe tot parcursul anului, incercand sa activam cat mai multe femei designer si mici antreprenori din Romania.

Ne dorim ca aceste exemple sa reprezinte un model pentru femei din intreaga tara, care doresc sa isi inceapa o activitate pe cont propriu sau au deja una, dar sunt la inceput de drum.

Colaborarea cu o retea de retail este diferita de activitatea lor obisnuita, dar este cu siguranta o provocare” 

Mai multe produse din colectia “Made in Womania” pentru MARTISOR gasiti aici. 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *