Machiajul pentru Sarbatori - Woman2woman.ro


Machiajul pentru Sarbatori

By on December 12, 2012

mancare de post

Share Button

Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej pentru obtinerea unui look glamourous.Fie ca mergem la o petrecere selecta sau ne petrecem timpul alaturi de cei dragi, atat de Craciun, cat si la trecerea dintre ani, ne dorim un aspect elegant, impecabil, care sa ne dea o stare de bine si sa fie admirat de cei din jurul nostru.

Autor: Daniela Blenovici

Machiajul care se realizeaza cu aceste ocazii este unul stralucitor, ce ne evidentiaza ochii si buzele.

Pentru o privire cat mai dramatica, ochii se contureaza puternic cu negru sau maro. Se utilizeaza culori sidefate stralucitoare, particule de sidef, dar se recomanda combinatii de culori care sa cuprinda auriu sau argintiu. Indiferent daca alegeti auriul sau argintiul, le puteti aplica in coltul intern sau sub spranceana pentru luminozitate, daca forma ochilor va permite. Pentru accentuarea dramatismului puteti adauga gene false.Vi le recomand pe cele pe banda, efectul lor fiind mai puternic.

Pentru machierea buzelor tendintele acestui sezon sunt cea mai buna alegere. Nu trebuie decat sa gasiti nuanta potrivita, care sa fie in armonie cu restul culorilor folosite.Va sfatuiesc sa petreceti mai mult timp conturand buzele pentru a obtine o forma corecta si simetrica, tinand cont ca rujul aplicat va fi unul foarte intens si va atrage privirile.

Deoarece ochii si buzele sunt in centrul atentiei, pentru obraji puteti folosi doar o pudra bronzanta si o pudra irizata aplicate incat sa modeleze pometii.

Va doresc sa fiti frumoase, stralucitoare, sa va bucurati de machiaj si, profit de ocazie pentru a va transmite din partea Echipei Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One sa aveti Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si un an nou mai bun, cu multe impliniri !

DANIELA BLENOVICI
Scoala de cosmetica si machiaj profesional Beauty One
www.scoaladecosmetica.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *