Livingul in viziunea 2013 - 2014 - Woman2woman.ro

Livingul in viziunea 2013 – 2014

By on October 16, 2013
Share Button

Mobilier-living-Egidio-VreaumobilaDaca vorbim de mobila, in mod cert nu putem discuta despre tendinte in maniera in care am discuta despre haine sau despre decoratiuni. Cu toate acestea putem sa vorbim despre concepte actuale,ultra-moderne, despre modalitati de abordare a spatiului disponibil si despre stiluri contemporane. Iata cateva idei, de la VREAUMOBILA.RO, pe care le pot folosi atat cei care tocmai isi mobileaza livingul de la zero, dar si cei care vor sa il regandeasca partial.

Autor: Andreea Stamate

  • Folositi camuflajul. Aceasta idee se refera la ‘ascunde’ unele lucruri la vedere si se bazeaza pe conceptul de multifunctionalitate al zonelor din locuinta. In casele gandite open-space zonele tind sa se suprapuna: mutati un raft cu carti sau aduceti piese decorative in bucatarie si asezati o servanta sau un dulapior din lemn masiv in living. Veti obtine fluiditate si veti surprinde, in acelasi timp.
  • Alegeti mobilierul in nuante deschise: alb, alb-murdar, bej, crem etc. Ideale sunt piesele care imbina lemnul si tapiteria – scaune, fotolii usor retro. Cel mai bine le veti pune in evidenta folosind lumina filtrata, atat atunci cand vorbim de cea naturala cat si de cea artificiala.
  • Imbinati stilurile. Daca ati ales piese din lemn masiv, de mici dimensiuni – scaune, scrinuri, comode, masute etc., asta nu inseamna ca le puteti asorta perfect cu piese mari si ultra-moderne. Elementul comun, liantul, poate fi doar nuanta sau textura suprafetei. Evitati, totusi, combinatiile de mat si lucios, daca nu sunt prezente la nivelul aceluiasi corp de mobilier.
  • Inconjurati-va de arta. Arta contemporana este accesibila si ofera modele pe toate gusturile, fie ca vorbim despre picturi, sculpturi sau diverse compozitii ori instalatii mixte. Designerii de mobilier au tendinta sa se inspire din ea si sa creeze piese care sa o imite. Puteti sa va folositi de acest mimentism al lor pentru a realiza interioare in care granitele dintre piesele decorative si cele functionale sa fie cat mai estompate.

Modele de livinguri in noile tendinte gasiti mai jos:

  1. http://www.vreaumobila.ro/mobila-casa/mobilier-living
  2. http://www.mobilacluj.ro/mobila-living-modern
  3. http://www.galermo.ro/mobila/mobila-living-room/
  4. http://www.mobilaeco.md/mobila-la-comanda-moldova/mobilier-interior/mobila-living-sufragerii
Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *