Lenjeria - frumusete si feminitate - Woman2woman.ro


Lenjeria – frumusete si feminitate

By on January 16, 2015
Share Button

lenjerie-intimaFrumusete si feminitate: la fel ca toata lumea am auzit multe lucruri despre aceste concepte si mai devreme sau mai tarziu am inteles ca ele vin din interior dar eu cred ca in functie de momentul trait vin o data cu starea de spirit. Ajungem astfel la un alt concept mult discutat: starea de spirit. Cum facem ca aceasta sa fie intotdeauna pozitiva, sa fie mereu una care sa ne faca sa zambim sau sa ii facem pe ceilalti sa zambeasca?

Autor: Lenjerie-intima-triumph.ro

Ei bine, se pot spune multe lucruri pe aceasta tema si nu cred ca este acum momentul sa dezvoltam. La ce as vrea eu sa ajung este ca starea de spirit se creeaza ca un tot din ceea ce este inauntru si in afara noastra in momentul respectiv. Deci, subiectul nostru abia acum incepe, tocmai pentru ca discutam aici si despre cat de bine ne simtim in hainele imbracate in fiecare moment.

Lenjeria este foarte importanta, fiind cea care ia contact prima cu pielea noastra.

Cum alegem lenjeria

Cand vorbim de lenjerie atingem iarasi un subiect mult discutat: cum sa fie aceasta si cum o alegem? Ei bine, mai mult decat in alte categorii de imbracaminte, lenjeria trebuie sa aplice principiul “nu conteaza ce e la moda, conteaza ce mi se potriveste”. Asadar, te simti mai bine cu un sutien fara armatura sau cu unul cu push-up, poate te simti mai bine daca sutienul are dublu push-up sau este doar din bumbac, iti doresti dantela si broderie sau doar un simplu elastin, ei bine doar tu faci alegerea in functie de cum te simti bine.

String? Bumbac? Dantela?

Lenjeria a fost si inca mai este un subiect controversat. Chilotul sa fie string sau sa acopere poponetul, sa fie din bumbac sau din dantela, sa fie mai lat sau mai ingust pe solduri, sa fie mai inalt sau cu talie mai joasa? Raspunsul la toate acestea nu sta in ceea ce concluzioneaza discutiile multora, ci sta numai in alegerea personala, in croiala care te va ajuta sa te simti excelent, care iti va da impulsul de a zambi, de a trai momentul si clipa cu placere si cu toata fiinta.

Toate categoriile de lenjerie intima descriese mai sus le puteti gasi oricand in gamele marcii Triumph. Este cu atat mai simplu cu cat acum aveti la dispozitie oferta magazinului online Lenjerie-intima-triumph.ro, care se axeaza exclusiv pe marca Triumph.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *