Kabbalah si bratarile cu snur rosu – Woman2woman.ro

Kabbalah si bratarile cu snur rosu

By on July 18, 2013
Share Button

Accesoriile sunt de multe ori indispensabile unei tinute. Acestea pot contribui la intregirea ei sau din contra, daca sunt prost intrebuintate, putem obtine un efect nedorit. Vara este sezonul ideal in care ne putem etala noile achizitii in materie de accesorii. Sa luam ca exemplu bratarile. As merge si mai la subiect si as dezbate povestea bratarilor magice cu snur rosu. Ce sunt mai exact acestea?

Autor: Florentina Florea

kabbalah_red_string - fiverr comCe inseamna Kabbalah?

Termenul deriva din cuvantul de origine ebraica kabbalah, care inseamna primire, receptare. Kabbalah este o traditie veche, filosofia si arta suprema a gandirii pozitive, tehnologia transformarii vietii in lumina si sursa de inspiratie. Kabbalah nu este o religie. De aceea, orice om, de orice religie sau chiar ateu, poate studia kabbalah si poate rezona cu principiile acestei filosofii, considerate drept adevaruri universale.

Cea mai populara forma de protectie impotriva deochiului este snurul rosu purtat la mana. Conform culturii kabbalah, purtand un astfel de snur se creeaza o energie mentala si spirituala protectoare care inlatura gandurilor negative si ne aduce noroc. De obicei, acesta se poarta pe mana stanga, deoarece este partea care recepteaza energiile. De asemenea, se spune ca iti poti pune o dorinta si din momentul in care legi acea bratara la mana nu mai ai voie sa o dai jos deloc, iar cand se va rupe, dorinta ti se va indeplini.

snur rosu etsy comTraditia romaneasca versus traditia cabalistica

Adoptarea acestei forme de protectie exista si in traditia romaneasca. Se stie ca mamele obisnuiesc sa ii puna copilului nou-nascut un fir de culoare rosie, cu rolul de a-l proteja. Nu putine persoane sustin ca, dincolo de superstitie, firul rosu functioneaza cu adevarat.

Kabbalah si snurul rosu in randul persoanelor publice si nu numai

Cu siguranta ati observat bratara cu snur rosu pe mana multor persoane publice, fie ele din strainatate sau din tara noastra. Printre acestea se numara Madonna, Paris Hilton, Nicole Ritchie sau Thalía. In Romania, acest trend a prins extrem de bine, dovada sunt persoane cunoscute ca Malvina Cservenschi, Corina Chiriac, Catalin Botezatu sau Gabriela Vranceanu-Firea care l-au imbratisat. Insa talismanul este purtat deopotriva de femei si barbati simpli din intreaga lume. Cert este faptul ca in scurt timp a devenit un accesoriu la moda.

Pe bratara din snur rosu se pot prinde cristale swarovski, banuti din aur, placute cu mesaje inscriptionate, figurine precum elefanti, ingeri si chiar, pentru dubla protectie, mana Hamsa.

Tu ce parere ai? Crezi in puterile acestei bratari? Ti-ai cumpara sau ai deja una?

Foto: fiverr.com, etsy.com

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *