Interviu – Femei de afaceri: Claudia Stirbei (Mama Boutique) - Woman2woman.ro

Interviu – Femei de afaceri: Claudia Stirbei (Mama Boutique)

By on January 22, 2018
Share Button

Antreprenoare si mama a doi copii, Claudia Stirbei sustine ca e greu sa obtii o balanta perfecta intre cele doua planuri in timp real. Claudia s-a lasat inspirata de perioada primei sarcini si a pus bazele magazinului cu haine pentru gravide, Mama Boutique. Ulterior, s-a lansat si in blogging si scrie in revista WoW MoM pe care o detine alaturi de o echipa frumoasa despre povestile proprii si despre experientele altor femei care si-au propus sa-si urmeze visurile. Mai multe despre Claudia si despre provocarile anului 2018 poti afla mai jos.

Cum te-ai descrie?

Sunt o femeie ambitioasa, careia ii place sa invete incontinuu, sunt prezenta, proactiva, visatoare, prea putin toleranta si cand vreau eu, independenta.

Care e cea mai buna carte pe care ai citit-o anul trecut?

Mi-au ramas in minte si in suflet doua carti: „ Omul in cautarea sensului vietii” – Victor Frankl si „Esti ceea ce gandesti – principii taoiste pentru zilele noastre” – dr. Wayne Dyer.

Ce te tine treaza noaptea?

Pana de curand, ma tineau treaza copiii mei si, desi nu credeam ca va veni ziua sa mai dorm o noapte intreaga, iata ca a sosit. Motiv pentru care cele 8 ore de somn sunt sfinte si neintrerupte de nimic.

Cum te mobilizezi atunci cand ai o zi mai proasta?

Citeste mai departe interviul cu antreprenoarea Claudia Stirbei.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *