Idei amuzante pentru Craciunul cu bebe. Iata 8 activitati inspirate - Woman2woman.ro


Idei amuzante pentru Craciunul cu bebe. Iata 8 activitati inspirate

By on December 18, 2017
Share Button

Craciunul vine in curand si, cu siguranta, ca tanara mamica te gandesti cum iti vei petrece aceasta sarbatoare alaturi de bebe. E, poate, primul vostru Craciun impreuna. Iata ca iti venim in ajutor cu 8 activitati placute si amuzante pe care sa le faci alaturi de bebelusul tau! 

Cat de frumos era sa cantati colinde cu familia, sa coaceti prajituri si sa impodobiti bradul. Dar bebe e prea mic pentru toate astea. Asa ca noi iti dam cateva exemple de activitati in care il poti implica si pe el, sa nu se simta exclus din activitatile sarbatorilor de iarna:

1.Faceti impreuna o felicitare pentru bunici

Tot ce ai nevoie este: hartie, creioane colorate, acuarele kid friendly si piciorusele bebelusului. Pe o tabla din inox sau pe o farfurie lata adaugi acuarele verzi si pui piciorusele bebelusului in ele. Iei o coala de hartie si o “stampilezi” cu urma picioarelor sa creezi un V. La sfarsit colorezi restul ornamentului, adaugand doua Frunze de vasc si fructele lui. Ce poate fi mai usor si amuzant?

2.Faceti o poza cu Mosul

Chiar daca puiutul tau nu intelege conceptul de Mos Craciun, este o traditie placuta pe care o poti continua in anii urmatori. Ai nevoie de un Mos gata imbracat sau, daca nu, de un costum de mos pe care-l poate imbraca tata sau bunicul. Totusi, trebuie sa ai grija sa nu se sperie copilul. Incearca, si daca el intra in joc, va fi o amintire placuta pentru toata familia.

Citeste mai departe pe Lumealuijunior.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *