Horoscop octombrie 2018 - Woman2woman.ro


Horoscop octombrie 2018

By on September 23, 2018

mancare de post

Share Button

Energia planetara ne sustine in aceasta perioada pentru a urma chemarea interioara si a da un nou sens vietii noastre, pe toate planurile, dar mai ales la nivel spiritual. Cel putin asta pare sa prevada penrtu noi horoscopul lunii octombrie 2018. Iata care sunt predictiile pentru fiecare zodie.

Horoscop octombrie 2018

horoscop octombrie 2018

horoscop octombrie 2018

Horoscop octombrie 2018 – Berbec

Iti vei satisface nevoia de a fi independenta si de a-ti dezvolta constiinta de sine, in special in cadrul parteneriatelor si al relatiilor. Vor fi discutii si dezbateri placute si folositoare. Pana la sfarsitul lunii vei gasi un partener cu care sa incepi o relatie romantica. Atentie la tendinta de a exagera cu mancarea si cu bauturile.

 

Horoscop octombrie 2018 – Taur

Volumul de munca se dubleaza si va fi testata capacitatea ta de a fi inventiva si productiva. Atentie la oportunitatile care pot aparea in cariera. Te bucuri de o sanatate excelenta si un tonus foarte bun. Desi accentul se pune pe cooperarea cu colegii si superiorii, vei avea multe stimulente in plan romantic si creativ.

 

Horoscop octombrie 2018 – Gemeni

Vei fi ocupata cu schimbari si renovari prin casa, oaspeti si distractie. Este o luna in care te vei simti foarte bine, vei incepe proiecte noi, creative si in care ve putea sa iti folosesti abilitatile artistice. Dupa data de 15 vei fi mai implicata in activitatea mentala si vei acorda mai multa atentie detaliilor.

 

Horoscop octombrie 2018 – Rac

Frontul de acasa devine centrul tau de comanda si activitate. Vor fi numerosi vizitatori, conversatii nostalgice, dezbateri pline de viata, renovari si extinderi. Litigiile din familie incep sa fie solutionate. Luna noua din data de 13 aduce un moment bun pentru inceperea unui proiect care implica consolidarea sigurantei familiale.

 

Horoscop octombrie 2018 – Leu

Universul iti cere acum sa folosesti nevoia de a te exprima creativ si a fi apreciata de cei din jur. Ritmul rutinei zilnice se accelereaza si planurile tale pentru viitor capata anvergura, devenind mult mai ample. In plan sentimental, este foarte posibila inceperea unei relatii speciale.

 

Horoscop octombrie 2018 – Fecioara

Vei folosi talentul nativ pentru a analiza meticulos finantele, capacitatea ta de a castiga bani si valoarea de sine si vei descoperi modalitati de a functiona mai eficient. Asigura-te ca ai pus deoparte niste bani pentru cheltuieli neprevazute. Vei atrage posesiuni materiale, bani si oameni, vor aparea oportunitati financiare si vei incepe un proiect de crestere a valorii tale personale.

 

Horoscop octombrie 2018 – Balanta

Esti in centrul atentiei si ai multe de comunicat. Apar oportunitati suplimentare si vei avea mult noroc, mai ales daca ai inceput proiecte noi si creative. Ai toata energia necesara pentru a rezolva lucrurile. Dupa data de 24 este posibil sa incepi o relatie romantica, creativa si plina de inspiratie.

 

Horoscop octombrie 2018 – Scorpion

Te simti ca un vulcan gata se erupa! Toate energiile planetare par a fi acum in casa ta, lucrurile devin uneori vagi si neclare si esti foarte usor iritabila. Se recomanda mai multe exercitii fizice si psihice pentru a usura tensiunea si a-ti pastra echilibrul. Totusi, este o luna buna pentru a-ti urmari scopurile si visele.

 

Horoscop octombrie 2018 – Sagetator

Te asteapta o luna excelenta pentru a-ti urmari obiectivele si visele, pentru a participa la activitati in grup, pentru a fi lider, pentru a petrece timp cu prietenii si a face lucruri noi. Luna noua din data de 13 marcheaza un moment prielnic inceperii unui nou proiect de viata. Meditatia te poate ajuta sa te conectezi la sine si la credinte spirituale superioare.

 

Horoscop octombrie 2018 – Capricorn

Cariera, capacitatea de organizare si imaginea publica – toate primesc un plus de energie universala. Este timpul sa definesti si sa reevaluezi ceea ce vrei. Vor aparea oportunitati suplimentare si vei avea noroc, asa ca profita cat poti de aceasta perioada, recompensele ar putea fi minunate si eforturile tale vor fi apreciate din plin.

 

Horoscop octombrie 2018 – Varsator

Tot ce inseamna invatamant superior si idei filozofice se afla intr-o zona bine sustinuta de energiile planetare. Este timpul sa urmezi un drum nou, sa calatoresti in tari straine, sau pur si simplu sa interactionezi cu oameni straini pentru a-ti extinde viziunea si a-ti urma chemarea interioara de a contribui la schimbari sociale remarcabile.

 

Horoscop octombrie 2018 – Pesti

Iti vei urma dorinta spirituala intuitiva si nativa de a ajuta oamenii pentru a atinge un plan superior al existentei lor. Este timpul sa iesi din hibernare si sa iti urmezi inima, pentru ca dispui de toata energia planetara pentru a-ti implini chemarea. Este posibil ca cei din jur sa te vada mai retrasa, dar aceasta se va intampla doar atata timp cat investighezi situatiile care au nevoie de interventia ta.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *