Horoscop martie 2018 - o perioada a renasterii si a schimbarii interioare - Woman2woman.ro

Horoscop martie 2018 – o perioada a renasterii si a schimbarii interioare

By on December 27, 2017
Share Button

Luna martie 2018 este o luna plina de dinamism si contradictii pentru toate zodiile. Vom fi puse in situatia sa dezvoltam si sa exploram acele laturi personale, emotionale si spirituale de care ne-am ocupat mai putin. Este o perioada a renasterii si a schimbarii interioare, insa mai multe detalii poti gasi mai jos, in articolul Horoscop martie 2018.

Horoscop martie 2018 - o perioada a renasterii si a schimbarii interioare

Horoscop martie 2018 – o perioada a renasterii si a schimbarii interioare

Horoscop martie 2018

Horoscop martie 2018 – Berbec

Pentru tine luna martie este o luna a contradictiilor. Pana pe data de 20, viata ta va fi dominata de meditatie si spiritualitate. Interesele tale vor fi orientate catre activitatile filantropice. Dupa data de 20, insa, incepi sa te complaci in placeri si bucurii de tot felul.

Acum poti realiza cu propriile eforturi tot ce iti doresti si iti propui. Nimic nu pare sa mai depinda de ceilalti sau de situatii. Este o perioada potrivita sa iti analizezi greselile din trecut si sa corectezi metodele de planificare si de executie, macar de acum inainte. Stabileste-ti o tinta si cauta sa o atingi cu noile strategii.

Horoscop martie 2018 – Taur

Este o luna dedicata planului profesional, familia si spiritualitatea fiind in aceasta perioada pe planul secund. Esti mai intreprinzatoare ca de obicei si ai darul de a controla oamenii si situatiile. Nu prea te poti adapta altora, dimpotriva, acum ceilalti trebuie sa te asculte si sa te urmeze! Viata va deveni mai intensa si tu iti vei asuma mai multe riscuri.

Dupa data de 20, spiritualitatea va deveni importanta in viata ta. E posibil sa ai viziuni si perceptii extrasenzoriale. Te poti astepta la aprecieri din partea persoanelor mai in varsta, la imbunatatirea statutului si chiar la cresterea salariului.

Horoscop martie 2018 – Gemeni

Predomina interesul pentru viata profesionala, problemele familiale si preocuparile spirituale fiind lasate acum in urma. Vei avea o viata plina de dinamism, iar ritmul progresului va fi spectaculos. Abilitatile si meritele tale profesionale sunt acum recunsocute de conducere si, cu siguranta, vei fi propulsata in cariera de colegi, dar si de familie.

Aceasta sustinere te va stimula sa muncesti din greu si sa iti atingi toate obiecivele profesionale. Capacitatea de comunicare se imbunatateste semnificativ si vei fi foarte elocventa. Daca esti in cautarea unui loc de munca, acum il vei gasi fara probleme!

Horoscop martie 2018 – Rac

Tu ai Soarele in casa carierei, de aceea ambitiile legate de cariera vor fi foarte puternice, iar familia, fiind beneficiara a progresului tau, te va sustine acum din plin! Pentru a reusi, insa, colaborarea si adaptabilitatea sunt foarte importante, iar asertivitatea si independenta nu vor fi de mare ajutor.

Vei fi interesata sa calatoresti in strainatate din motive oficiale si personale si chiar vei reusi acest lucru dupa o planificare adecvata. Situatia financiara va fi excelenta in aceasta luna si chiar iti poti face acum planuri financiare pe termen lung.

Horoscop martie 2018 – Leu

Planurile legate de cariera sunt prioritare fata de cele familiale si emotionale. Datorita tranzitului planetar, apare o schimbare majora in felul tau de a relationa, vei fi mai adaptabila oamenilor si situatiilor aparute, iar acest lucru va fi foarte benefic pentru tine. Va exista o imbunatatire a statusului profesional si vor creste recompensele banesti.

Abilitatile tale financiare sunt excelente, vei lua decizii ferme cu privire la proiectele tale si chiar vei realiza acum multe din lucrurile si planurile care erau in asteptare de mult timp. Desi te vei concentra asupra carierei si a finantelor, relatia cu partenerul este plina de romantism si iti va aduce multa fericire.

Horoscop martie 2018 – Fecioara

Si pentru tine sunt importante acum ambitiile personale si obiectivele profesionale, obligatiile familiale fiind pe locul doi. Sa stii ca manifestarea independentei si a fermitatii nu vor da rezultate in aceasta perioada, pentru ca tu esti dependenta de situatii si de cei din jur. Cooperarea si delegarea sarcinilor sunt acum cele care vor da roade.

Ai acum ocazia sa te relaxezi si sa predai din responsabilitati, urmarind doar cum totul se rezolva. Situatia financiara va fi minunata, fie datorita partenerului, fie datorita recompenselor personale. Relatia cu partenerul va fi extrem de placuta si vei avea multe satisfactii pe acest plan.

Horoscop martie 2018 – Balanta

Pentru tine este momentul sa te concentrezi asupra aspectelor emotionale ale vietii, adica asupra fericirii personale si a responsabilitatilor familiale. Farmecul social si capacitatea ta de a relationa vor fi foarte importante, iar tu le detii pe amandoua din plin. Totusi, viata ta poate fi obositoare in aceasta perioada care iti va scoate in evidenta punctele tari, dar si slabiciunile.

Vei fi un pic mai ferma si mai dura dupa ce te vei confrunta cu greutatile vietii, dar spiritualitatea si meditatia te vor ajuta sa depasesti aceste momente. Viata profesionala va fi o provocare, iar ritmul la birou va fi unul foarte alert.

Horoscop martie 2018 – Scorpion

Vei fi preocupata de familie si de aspectele emotionale ale vietii, in timp ce obiectivele profesionale nu mai sunt atat de importante. Pentru a-ti atinge obiectivele in viata, colaborarea si adaptabilitatea iti vor fi de folos acum.

Este o perioada in care depinzi de cei din jur si de situatiile aparute si e momentul sa iti exerciti, mai mult ca de obicei, abilitatile sociale. Proiectele mai vechi vor fi infranate si va fi nevoie sa le revizuiesti. Modifica planificarile si actiunile si, mai mult, s-ar putea sa fie nevoie sa schimbi modul de a relationa cu cei din jur, sa te schimbi.

Horoscop martie 2018 – Sagetator

Si la tine predomina problemele familiale si emotionale care vor fi mai presus de cariera si succes. Apare tendinta de a te intoarce la copilarie si a intelege progresul pe care l-ai facut in viata.

Vei fi interesata de tehnicile de vindecare spirituala. Vei fi plina de energie si te vei orienta catre implinirea dorintelor personale si activitati placute. Vei pune acum accentul pe cei din jur si pe interesele lor, iar abilitatile sociale si cooperarea cu altii devin foarte importante. Tu vei avea acum sarcina sa gasesti linia de echilibru intre indendenta si adaptabilitate.

Horoscop martie 2018 – Capricorn

Activitatile sociale, prietenii si interesele financiare vor fi acum in centrul atentiei. Nu esti dependenta de altii sau de situatii si esti capabila sa actionezi conform dorintelor tale si sa realizezi ceea ce iti propui. Lucrurile se dinamizeaza si esti coplesita de progresele pe care le faci. Pe plan profesional lucrurile se imbunatatesc si iti vei atinge cu usurinta obiectivele la locul de munca.

Situatia financiara este excelenta in aceasta luna si castigi bani fara prea mult efort. Te poti astepta acum la recompense financiare provenite din surse necunoscute. Vei fi mai atractiva si mai fermecatoare si te vei indragosti in aceasta luna.

Horoscop martie 2018 – Varsator

Este o luna dedicata vietii profesionale, imbunatatirii personalitatii si construirii de prietenii noi. Te vei concentra asupra problemelor emotionale si a responsabilitatile familiale. Dobandirea echilibrului emotional va contribui, totodata, la imbunatatiri considerabile in cariera si in viata personala. Nu esti dependenta de abilitatile sociale sau de adaptabilitatea la oameni si situatii, tu faci ceea ce vrei si cei din jur trebuie sa te asculte si sa urmeze calea ta.

Este o perioada favorabila studentilor si celor din domeniile creative. Castigurile financiare pot fi imbunatatite printr-o gestionare atenta a banilor. Vei avea multe oportunitati financiare si ele vin din surse diferite.

Horoscop martie 2018 – Pesti

Te vei concentra pe activitati spirituale si caritabile, pe studii si obiective profesionale. Interesele personale sunt mai importante decat ale celorlalti. Esti ferma si autonoma si poti realiza lucrurile in felul tau. Situatiile si oamenii implicati sunt sub controlul tau. Datorita atitudinii autoritare, insa, pot aparea probleme la locul de munca.

Este o perioada de actiune si de realizari iar acum iti poti atinge rapid si usor obiectivele stabilite. Vei fi propulsata in cariera la inaltimi mari, iar succesul va fi uimitor, cu recompense financiare fabuloase. Daca esti in cautarea unui loc de munca, acum il vei gasi!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *