Horoscop decembrie 2018 - Woman2woman.ro


Horoscop decembrie 2018

By on November 1, 2018

mancare de post

Share Button

Pentru luna aceasta, horoscop decembrie 2018 anunta o perioada aproape mistica pentru toate semnele. Acum se pot pune bazele unui drum in concordanta cu ceea ce ne dorim si ne este menit sa  implinim in viata.

Horoscop decembrie 2018

Horoscop decembrie 2018

Horoscop decembrie 2018

Horoscop decembrie 2018 – Berbec

In aceasta luna dispui de o cantitate foarte mare de energie, insa va trebui sa o rafinezi si sa definesi modul in care te afecteaza pe tine si pe cei din jur. Dispui de energia expanisunii si a norocului, dar cu potentialul de a exagera si a pierde perspectiva. Pot aparea probleme intr-o relatie mai veche.

 

Horoscop decembrie 2018 – Taur

Se formeaza combinatia perfecta pentru inselaciune, gandire confuza si pasiune, dar nu este o pasiune benefica. Putem numi perioada ca fiind una de revigorare pasionala. Verifica-ti, insa, egoul si fii atenta la agresivitate. Din fericire comunicarea este foarte bine aspectata si poti gasi o noua modalitate de a exprima ceea ce crezi si este important pentru tine. Exista ceva special in aer, visesi in legatura cu viitorul tau, dar incertitudinea schimbarii poate fi infricosatoare. Citeste o carte sau mergi la un workshop care te poate ajuta sa ai o stare de spirit mai putin apasatoare.

 

Horoscop decembrie 2018 – Gemeni

Comunicarea cu ceilalti nu este foarte bine aspectata. Exista multe conversatii, dar nu si suficienta intelegere. Ai insa capacitatea de a ajunge la radacina situatiilor, asa ca urmeaza-ti intuitia si asculta-ti inima. Se recomanda mai multa atentie la pastrarea banilor si la controlul finantelor.

 

Horoscop decembrie 2018 – Rac

Urmatoarele luni vor implica un inventar al credintelor care merita pastrate. Exista o anumita incertitudine sau confuzie care trebuie rezolvata. Nu este simplu, pentru ca are legatura cu nevoie tale. Relatiile sunt bine sustinute si te vei bucura de sarbatorile de iarna alaturi de familie. Inainte de finalul lunii, este posibil sa apara prieteni sau contracte interesante.

 

Horoscop decembrie 2018 – Leu

Este o luna potrivita pentru a-ti largi gandirea si comunicarea pe teme importante, pentru a depasi limitarile si pentru a calatori. Sinele creativ este bine inspirat si sunt posibile intalniri romantice. Iti poti extinde cunostintele despre vindecare sau pentru a incepe o terapie noua.

 

Horoscop decembrie 2018 – Fecioara

E timpul sa examinezi cheltuielile si obiceiurile zilnice care par a o lua intr-o directie gresita. Ai inspiratie pentru a dezvolta noi talente sau abilitati care pot contribui la implinirea ta creativa. Este un moment magic pentru spontaneitatea expresiei creative. Gandurile si cuvintele tale poarte multa pasiune in aceasta luna.

 

Horoscop decembrie 2018 – Balanta

Mentalul si capacitatea de comunicare sunt foarte bine aspectate si te ajuta sa actionezi pentru a invata, a vorbi sau a scrie. Este si o perioada favorabila extinderii orizontului in afaceri. Iti poti transforma cu usurinta gandurile in cuvinte sau actiuni. Pentru a restabili pacea si armonia in familie si in interior, va trebui sa te odihnesti si sa te relaxezi.

 

Horoscop decembrie 2018 – Scorpion

Debordezi de energie si pasiune! Perioada poate fi o lectie minunata pentru a invata sa fii toleranta si intelegatoare cu cei din jur, mai ales daca nu iei lucrurile prea in serios. Exista o mare putere de vindecare si de comunicare. Te afli la un punct de cotitura in accesarea increderii in sine, iar acest lucru iti permite sa te exprimi mai liber.

 

Horoscop decembrie 2018 – Sagetator

Este timpul sa ii inspiri pe cei din jur cu viziunea ta despre viata. Iti poti imagina lucrurile asa cum ar putea fi si ai capacitatea de a trece la actiune. Nu uita, insa, sa ramai cu picioarele pe pamant, sa verifici planurile si ideile si sa nu pierzi contactul cu realitatea.

 

Horoscop decembrie 2018 – Capricorn

Apare o abundenta a oportunitatilor creative. Daca ai talente artistice sau de vindecare, este un moment minunat pentru a le extinde si chiar pentru a le transforma intr-o cariera pe viitor. Oricare ar fi visele si aspiratiile tale in plan profesional, nu iti impune limitari acum. Permite miracolului sa se intample si lasa lucrurile sa se desfasoare de la sine.

 

Horoscop decembrie 2018 – Varsator

Noi abilitati si interese incep sa fie acum dezvaluite. Sanatatea, vindecarea, dar si o noua directie de munca si viata sunt acum bine aspectate. Este o perioada deosebita pentru rezolvarea porblemelor de sanatate, de abordare a unui stil de viata preventiv, de schimbare a dietei si de a incepe o rutina de exercitii. Este posibil sa apara incertitudini la locul de munca.

 

Horoscop decembrie 2018 – Pesti

Ideile legate de libertate si creativitate abunda acum, poate nu in deplina concordanta cu idealurile tale. Nu iti face griji, insa, pe masura ce ne apropiem de primavara vei gasi ceea ce cauti. Acum tu doar esti indrumata sa realizezi ceea ce este nevoie pentru a crea drumul pentru implinirea care va veni. Exista energii si oportunitati vindecatoare in jurul tau.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *