Horoscop 2014 pentru Fecioara - Woman2woman.ro


Horoscop 2014 pentru Fecioara

By on December 22, 2013
Share Button

Horoscop 2014 pentru FecioaraPentru anul 2014, influenta planetelor se va concentra asupra urmatoarelor domenii din viata lor: prieteni, spiritualitate, bani, calatorii, dragoste, copii.

Autor: Calatean Raluca Adriana

Horoscop 2014 pentru Fecioara

Noroc prin prieteni in prima jumatate a anului

In prima parte a anului 2014, pana prin mijlocul lunii Iulie, zodia Fecioara va avea o tangenta nemaipomenita cu prietenii. Jupiter va parcurge in continuare zodia Racului, care in horoscopul tau reprezinta zodia prietenilor. Jupiter este o planeta care se extinde si este foarte probabil sa observi ca cercul tau de cunostinte se va imbogati. Unii dintre acestia iti vor deveni prieteni, altii iti vor deveni parteneri, iar daca esti in cautarea sufletului pereche, s-ar putea sa ai noroc si sa fie unul dintre ei partenerul tau pe viata. Daca esti in cautarea dragostei sau a unei simple relatii exista si posibilitatea sa gasesti astfel de persoane cu ajutorul prietenilor tai comuni. Atunci cand Jupiter va intra in zodia Fecioara, va incepe un nou ciclu in viata ta. Se va naste un simt sporit al increderii in capacitatile proprii si-ti vor consolida aprecierea la adresa propriei persoane.

Dificultati in comunicare, educatie si calatorii

Saturn va petrece si anul 2014 in zodia Scorpion, in ce-a de a treia casa a horoscopului tau. Saturn este situat in zona comunicarii, a calatoriilor scurte dar si a relatiilor cu fratii. Toate aceste activitati vor fi stimulate. Comunicarea va fi foarte importanta pentru tine in acest an, la fel si relatiile cu cei aflati in mediul tau. Ideile si sentimentele vor avea doar puncte de pornire, insa nu vor fi duse pana la sfarsit. Daca te simti coplesit de gandurile negre, o solutie ar putea fi sa ceri parerea celor apropiati tie. Daca doresti sa urmezi un curs pentru adaptarea cunostintelor ori doar pentru a avea o diploma, anul 2014 ar putea fi potrivit ca sa faci aceste lucruri. In ceea ce priveste calatoriile, oricat de scurta durata sau lunga durata ar fi, trebuie planificate cu mare atentie.

Surprize neasteptate in privinta banilor

Uranus va petrece anul 2014 in zodia Berbec, zodie care pentru tine reprezinta a opta casa a horoscopului tau, cea a casei financiare. Este recomandat sa eviti tranzactiile financiare riscante ( imprumuturi, girant, etc. ) , deoarece te-ai putea trezi in situatii neplacute. Acest sector al zodiilor reprezinta si valorile celorlalti, ceea ce apreciezi la ceilalti. In multe privinte, in acest an s-ar putea redefinii tot ce este important pentru tine.

Confuzie in casatorie si relatii

Uranus va comunica cu zodia Pesti. Este planeta credintei si a spiritualitatii. Vei ignora de cele mai multe ori relatiile, din cauza esecurilor. Vei pune multe intrebari si nu vei avea raspunsuri, iar asta te va pune pe ganduri. In ciuda potentialului negativ, daca vei crede cu adevarat in ceva si daca vei dori acel lucru, reactiile pozitive isi vor face si ele prezenta in viata ta.

Schimbari profunde in dragoste si relatia cu copiii

Pluton va petrece anul 2014 in zodia Capricorn, in casa a cincea a horoscopului tau. Aceasta casa, se refera de asemenea si la jocurile de noroc, speculatiile, inclusiv investitiile. Este posibil, de asemenea sa ai de facut fata si unor cheltuieli suplimentare, care ii implica pe copii si trebuie sa fi pregatit pentru a trage linia. Deci atentie la cheltuielile pe care le faci.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *