Horoscop 2012 pentru Rac - Woman2woman.ro

Horoscop 2012 pentru Rac

By on November 13, 2011
Share Button

Horoscop 2012 pentru Rac

Horoscop Rac 2012 – Racii nu se mai supun regulilor

Horoscop Rac 2012 – bani
Anul 2012 nu aduce venituri majore pentru rac.
In luna ianuarie racii vor fi preocupati sa faca rost de bani si de proiecte financiare atragatoare in teorie, insa care se vor dovedi mai putin inspirate in practica. Aceasta experienta il va convinge pe Rac sa devina mai responsabil si mai realist pe plan financiar. Putem astfel vorbi chiar despre o maturizarea nativului Rac, din punct de vedere al comportamentului financiar .
Aceasta maturizare va culmina cu luna octombrie, cand Racul renunta total la speculatiile riscante. Nu mai face cheltuieli fara rost, ci, din contra, va devein mult mai atent si chiar va economisi orice surplus de bani.

Horoscop Rac 2012 – profesie
Pe plan profesional insa, atitudinea Racului fata de sefi se schimba, astfel ca racii vor devein mai putin supusi. Racul nu mai e dispus sa accepte conditiile de munca aflate sub standardele lor sau toanele unor sefi care isi ascund incapacitatea printr-un comportament de dictator.
Racii devin constienti de propria valoare si depun eforturi pentru a se perfectiona in domeniul in care isi desfasoara activitatea. De asemenea, Racii vor avea pretentii mai mari atat in ceea ce priveste respectul, cat si banii. Daca nu li se ofera, sunt dispusi sa ia decizii radicale.

Horoscop Rac 2012 – relatii
Pluton din Capricorn continua sa aduca dezechilibru in relatiile de cuplu ale Racilor, asa cum a facut si pe parcursul anilor anteriori. Fie ca tinde sa domine in relatia cu partenerul, fie ca e docil si supus, racul se afla la extreme in aceasta perioada. Ceea ce trebuie sa invete, insa, este ca intr-o relatie e nevoie de echilibru, comunicare si armonie.

Horoscop Rac 2012 – sanatate
Racii nu vor avea probleme de sanatate in 2012. Din contra, in special in a doua parte a anului, vor avea sansa de a scapa de problemele de sanatate care i-au afectat, inclusive de problemele mai vechi, chiar cronice. Vindecarea e favorizata in 2012, astfel ca tratamentele urmate cu strictete vor da cele mai bune rezultate.

Caracteristici generale pentru toate zodiile
Horoscop 2012
Horoscop zilnic

Share Button

One Comment

  1. anonim

    February 29, 2012 at 6:09 pm

    mi se potriveste f bn zodiacul! aham!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *