Gerul vă ține în casă? Descoperă soluția distracției, adorată atât de copii, cât și de părinți - Woman2woman.ro


Gerul vă ține în casă? Descoperă soluția distracției, adorată atât de copii, cât și de părinți

By on februarie 20, 2023

mancare de post

Share Button

Februarie 2023 a debutat cu ger năprasnic și neașteptat, când toată lumea se gândea deja la primăvară și la mărțișor. Nu e ușor să îi spui unui copil că nu mai poți merge cu el în parc și nu va mai petrece ore bune printre leagăne, balansoare și tobogane. Așteaptă-te la plictiseală, cu jucării împrăștiate peste tot și la cereri insistente și repetate: „Mami, joacă-te cu mine!”. Oricât de mult ți-a plăcea să petreci timp de calitate cu cel mic, situația nu poate continua la nesfârșit și sarcinile vieții de adult te împiedică să-i animezi tot timpul jocul și distracția. Dacă ar fi ca Zâna cea bună să îți îndeplinească o dorință iarna aceasta, nu-i așa că ai cere să vă poarte într-un tărâm în care puiul tău să se distreze, iar tu să te poți relaxa știindu-l în siguranță?

Sunt situații în care viața bate filmul și realitatea bate basmul. Ce-ai face dacă ai afla că este un anume loc de joacă copii Nordului în care ai acces la distracție în interior pentru cel mic și relaxare pentru tine? The Clouds chiar există și nu este printre nori, ci chiar aici lângă tine, în sectorul 1 al Bucureștiului.

Ce opțiuni de joc și petrecere a timpului liber îți oferă The Clouds?

The Clouds oferă un loc de joacă în interior în care cei mici vor fi încântați să descopere o lume magică, un tărâm în care decorurile incitante, căsuța zânelor populată cu prieteni pufoși, spațiile de cățărare, toboganele, panourile interactive, piscina cu bile, jocurile care combină realitatea virtuală cu antrenamentul fizic și sutele de jucării îi vor ține ocupați și entuziasmați ore întregi.

La fel de importantă pentru dezvoltarea lor psihică și emoțională este interacțiunea cu ceilalți copii, de care va avea parte din plin. Vei avea surpriza să constați că The Clouds este unul dintre locurile preferate de vedetele din Capitală care au copii, ceea ce nu va face decât să îți confirme că ai făcut o alegere excelentă pentru petrecerea timpului atunci când vremea nu vă permite să vă jucați în aer liber.

Cum se pot distra mămicile la The Clouds?

Când ai copii, rare sunt momentele în care poți spune cu mâna pe inimă că plimbarea sau ieșirea cu cei mici te-a satisfăcut și pe tine și ți-a îndeplinit nevoile tale de distracție și relaxare. Este, de cele mai multe ori, doar mulțumirea de mamă că ți-ai văzut puiul fericit. La The Clouds lucrurile au evoluat și toată lumea, adulți și copii, pleacă mulțumită, revenind cu drag de fiecare dată.

Împărțit în două secțiuni, loc de joacă și spațiu de cafenea sau bistro prevăzut cu mese, The Clouds oferă posibilități nelimitate de joc și distracție pentru copii, și loc de relaxare pentru părinți, pentru discuții interesante și pentru gustări delicioase pregătite de iscusitul chef Ovidiu M.

În timp ce copiii se joacă pe săturate printre atracțiile localului, supravegheați de personal specializat, cei mari pot lua o binemeritată pauză și se pot relaxa într-o atmosferă plăcută, confortabilă și caldă, indiferent de vremea aspră a iernii. Este motivul principal pentru care The Clouds este locul preferat de atâția părinți și copii, reprezentând totodată și o soluție de distracție preferată de vedete.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *