Factorul impuls - Woman2woman.ro


Factorul impuls

By on March 9, 2015

mancare de post

Share Button

Nick Tasler vorbeste despre forta nevazuta din spatele deciziilor noastre si de ce unii actioneaza prudent, iar altii risca totul intr-un mod original. De la oamenii cavernelor la luptele in cusca si corelatia politician – maimuta sau importanta factorului uman, autorul foloseste experiente inedite pentru a exemplifica si a explica valente ale comportamentul uman.

Factorul impuls-AmalteaAutor: Mihaela Dinu

Titlu: Factorul impuls
Autor: Nick Tasler
Editura: Amaltea

Grupul editorial amaltea mic

Colectia Motivational

“Lucrarea lui Nick Tasler este pe atat de amuzanta, pe cat este de profunda si de folositoare. E o calatorie incitanta, care in mod sigur te va face sa-ti evaluezi deciziile intr-o noua lumina.” – Matt Olmstead, producator executiv Prison Break si NYPD Blue

Despre carte

Esti in largul tau atunci cand iei decizii rapide sau cand ai timp sa te gandesti pe indelete la ce trebuie sa faci?

Iti place sa incerci lucruri noi chiar daca par primejdioase?

Te gandesti mult inainte de a lua o decizie sau obisnuiesti sa iei repede o hotarare fara sa ai toate datele problemei?

Iti alegi cu grija cuvintele sau pur si simplu spui ce crezi fara sa te gandesti prea mult?

Raspunsurile la aceste intrebari dezvaluie aproape totul despre felul in care ne traim viata, pentru ca deciziile pe care le luam zilnic sunt profund influentate de modul nostru de a fi: mai precauti sau mai impulsivi.

In lucrarea Factorul Impuls, Nick Tasler transforma un concept greu de inteles intr-o uimitoare explorare a felului in care functionam si actionam. Din povestile extraordinare pe care le relateaza, el scoate la lumina rolul avut de impulsivitate in fiecare aspect al vietii noastre personale sau profesionale. Nick Tasler prezinta argumentele pro si contra acestei forte misterioase ce sta la baza fiecarei decizii pe care o luam. Odata ce intram in posesia acestor cunostinte despre tendintele noastre ascunse vom putea valorifica la maximum fiecare decizie pe care o luam.

Cartea a fost oferita de Editura Amaltea

Grupul editorial amaltea mic

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *