Este sanatos sa zambim - Woman2woman.ro


Este sanatos sa zambim

By on January 22, 2014

mancare de post

Share Button

Este sanatos sa zambimTrebuie sa zambim mereu, deoarece zambetul este lumina chipului nostru. Cu zambetul cream, uneori, sentimente si dulci pasiuni. Niciodata nu te-ai gandit la asta, dar sa zambesti este sanatos. Efectul lui se simte in tot organismul, iar asta este un lucru pozitiv pentru oricare dintre noi.

Autor: Calatean Raluca Adriana

Rasul este indicat sanatatii noastre si de aceea este important sa  fim mereu veseli, sa nu fim tristi, deoarece asta ne afecteaza intr-un fel corpul. Ne moleseste. Fiecarui om ii sta mai bine cu zambetul pe buze, decat atunci cand sta pe o banca sau in propria lui casa si se gandeste la mii de lucruri, uitand sa schiteze o mica fericire sau o mica licarire de stralucire.

De ce e sanatos sa zambim si sa radem:

Zambitul si rasul in hohote scad tensiunea arteriala si dezvolta apetitul. Ajuta la cresterea colesterolului bun, a hormonilor cu rol important in sistemul imunitar si ajuta sa avem o stare de spirit cat mai buna. Sangele se incarca cu oxigen atunci cand radem, deoarece respiratia devine de patru ori mai profunda.

A rade este putin asemanator cu alergatul, toracele se ridica si coboara in mod ritmic, bratele si spatele se misca fara incetare, stomacul se contracta si se relaxeaza, dar e o si buna gimnastica pentru fata, 100 de rasete corespund duratei de 15 minute pe bicicleta sau a 15 minute de jogging. Rasul dezvolta stimulii ce pun in actiune muschii fetei si ai corpului. Atunci cand radem din suflet, in inima noastra ajunge un impuls de energie. Frumusetea vine si cu ajutorul unui zambet sincer, de aceea barbatii si femeile sunt mereu atrasi de zambet.

Sigur aceste lucruri nu au fost stiute pana acum, iar acum stiute, zambeste mai mult! Vei avea si un organism mai sanatos si vei fi si mult mai incantat/a, fericit/a.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *