Epilare definitiva cu Dioda Laser la PURE Salon - Woman2woman.ro


Epilare definitiva cu Dioda Laser la PURE Salon

By on May 10, 2019

mancare de post

Share Button

Ti se pare ca timpul nu are rabdare cu tine? Ai atatea de facut, dar nici o secunda libera? Te poti elibera un pic, daca nu mai alergi saptamanal, asa incat sa prinzi programarile de la cosmetica pentru a scapa odata pentru totdeauna de parul nedorit de pe corpul tau.

PURE Salon are pentru tine solutia perfecta in acest sens. Epilarea definitiva este solutia la care poti apela pentru a scapa de parul nedorit, dar pentru a pastra si mai mult timp liber pentru tine. Rapida si eficienta, epilarea definitiva este o procedura cosmetica extrem de cautata in saloanele de specialitate. Asta pentru ca te ajuta sa arati mai bine si sa fii intotdeauna gata sa te bucuri din plin de vara.

Iata mai jos tot ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva cu Dioda Laser.

Avantajele epilarii cu Laser Diode:

  • se poate trata orice zona a corpului;
  • tratamentul se poate face pe tot parcursul anului, si este eficient inclusiv pe pielea bronzata;
  • parametrii de tratament se seteaza in functie de fototipul pielii si sensibilitatea fiecarei persoane, fara a exista riscuri;
  • procedura este nedureroasa si confortabila, datorita sistemului de racire “crystal freeze”,
  • tratamentul complet de epilare laser este mai economic decat epilarea cu ceara;

In plus, trebuie sa stii ca PURE Salon foloseste pentru acest serviciu o tehnologie laser de ultima generatie, special gandita pentru a nu produce arsuri sau alte efecte secundare in urma procedurii. Mai mult decat atat, va avea grija de tine un specialist cu experienta in acest domeniu, deoarece toate tratamentele cosmetice realizate in cadrul salonului sunt efectuate de personal calificat. Protocoalele de lucru sunt personalizate pe nevoia fiecarui pacient, dupa caracteristici anatomo-fiziologice. In toate saloanele cu adevarat profesioniste se procedeaza in acest fel, tocmai pentru ca tu sa te poti bucura de rezultate in cel mai scurt timp.

Primele rezultate apar de obicei la doua saptamani dupa prima sedinta. Totusi, pentru ca procedura sa aiba efectul dorit, parul sa fie eliminat complet si impiedicat sa mai creasca, specialistii salonului indica faptul ca trebuie urmate pana la 6 – 10 sedinte, plus 1 – 2 sedinte pe an, pentru mentinerea rezultatelor.

Rezultatele pot fi diferite, de la persoana la persoana, acestea fiind vizibile in general dupa 6-10 sedinte (in functie de zona tratata, fototipul pielii, culoarea parului, etc).  Sedintele se efectueaza la un interval de 4 saptamani.

Despre PURE SALON

Situat intr-o zona centrala a Capitalei, PURE SALON a fost creat pentru a oferi o experienta spa revolutionara tuturor clientelor care ii calca pragul. Salonul promoveaza si sustine frumusetea in toate formele ei, prin utilizarea tehnologiei si a produselor de ultima generatie. Echipa de profesionisti si experti in beauty sunt alaturi de fiecare client, oferind sfaturi si livrand prin fiecare serviciu o experienta unica, de calitate.

Poti apela la oricare dintre specialistii salonului pentru diagnosticare si pentru sfaturi, programand impreuna procedura personalizata pe nevoile tale. Iar pentru ca toate acestea sa fie asa cum ti-ai imaginat, PURE Salon te invita intr-un cadru primitor si relaxant, unde te vei reintoarce mereu cu aceeasi placere.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *