DJ sau formatie: tu ce alegi pentru nunta ta? - Woman2woman.ro


DJ sau formatie: tu ce alegi pentru nunta ta?

By on July 10, 2017
Share Button

Nunta este, cu siguranta, cel mai important eveniment din viata unei femei. Acest eveniment este demn de sarbatoare si de bucurie. Iar pentru a fi sarbatorit si pentru a aduce bucurie atat in sufletul miresei, cat si in preajma ei, el trebuie organizat ca atare.

Stim ca organizarea unei nunti presupune foarte mult stres. Multe intalniri cu oamenii, multe discutii si o multime de decizii importante. Chiar daca angajam o firma de organizare de evenimente, care sa se ocupe de nunta noastra, stim ca deciziile importante tot noua ne apartin.

Prin urmare, de inspiratia noastra depinde succesul intregului eveniment. Sunt multe lucrurile pe care trebuie sa le alegem, iar variantele asupra carora trebuie sa ne hotaram vor parea infinite. Trebuie sa alegem sala, aranjamentele interioare, meniul, toate accesoriile si efectele ce ne vor infrumuseta nunta și, nu in ultimul rand, trebuie sa alegem muzica.

DJ sau formatie? Ce ar trebui sa aleg la nunta mea?

Muzica este un element incredibil de important la o nunta. De fapt, in perspectiva unora, alegerea muzicii este cea mai importanta decizie, deoarece in jurul muzicii se formeaza intreaga atmosfera a nuntii. Tocmai de aceea, aceasta intrebare naste o serie de indoieli cu privire la varietatea muzicii, la tonul ei, genul si interpretii si asa mai departe.

Ei bine, aceasta este o decizie importanta. Alegerea este cruciala pentru nunta ta, iar ea depinde de mai multi factori. Daca doresti varietate si doresti o atmosfera placuta, cu diverse momente tematice, DJ-ul este varianta ideala pentru tine. Un DJ poate compila un adevarat playlist din sute de piese, fiecare de genuri diferite, asigurand astfel placerea tuturor invitatilor.

Daca vei dori o nunta traditionala, poate axata pe cultura si obiceiurile locului, o formatie s-ar putea să te ajute mai mult in acest sens.

Majoritatea mireselor vor sa para moderne, iar nunta pentru ele este o minunata ocazie de afirmare. Somptuozitatea si expresivitatea trebuie sa-si faca loc in acest eveniment, iar atmosfera trebuie sa fie una cu adevarat incendiara. Doar in acest fel nunta va fi memorabila, atat pentru tine ca mireasa, cat si pentru invitati. Iar o atmosfera incendiara si un tonus extravagant si cool, modern, poate fi oferit doar de catre un DJ profesionist.

Chiar daca formatiile aduc in plus piese sustinute live, un DJ poate mixa si poate adauga o tusa personala fiecarei piese, asa incat muzica sa fie personalizata si chiar mulata pe nevoile si dorintele tale.

Nu doresti sa asculti acelasi fel de muzica intreaga seara si, cu siguranta, invitatii tai sunt diferiti. Varietatea si schimbarile bruste de la un gen la altul s-ar putea sa fie elementul cheie al succesului nuntii tale. Iar aceasta atmosfera este asigurata doar de catre un DJ.

De ce recomandarile celor mai multe miresici par sa se indrepte catre DJ?

DJ-ul pare sa fie varianta preferata in randul mireselor. Asta deoarece sonorizarea si chiar si sistemul de lumini si efecte speciale pot fi asigurate de catre aceeasi firma sau de catre un DJ profesionist.

Spre exemplu, C&S Partyz Sound ofera o astfel de gama complexa de servicii, asigurandu-ne in acest fel ca nunta noastra nu va fi lipsita nici de muzica de buna calitate, dar nici de un aspect fantastic.

Este de la sine inteles ca o formatie nu se va putea ocupa si de lumini si efecte speciale, reprezentantii sai fiind strict axati pe muzica. Insa in cazul unui DJ, activitatea lui se rezuma la crearea de atmosfera. Iar acest lucru nu face referire doar la aspectul muzical.

DJ-ul are un cuvant de spus si cu privire la sistemul de efecte, lasere si lumini, deoarece experienta sa cuprinde o vasta cunoastere a acestor elemente.

Un DJ poate mixa si intr-un club, unde are parte de tot felul de decoruri amenajate special, poate mixa si la un eveniment business, dar si la o nunta sau la un botez, fiind astfel mult mai des expus la diverse situatii in care observa si experimenteaza schematica vizuala a diverselor evenimente.

Nu in ultimul rand, trebuie sa luam in calcul si factorul financiar, care este extrem de important in cazul unei nunti. O nunta presupune cheltuieli extrem de mari uneori, asa incat banii trebuiesc repartizati cu maxima seriozitate.

O formatie va presupune plata a 3 – 5 – 7 sau mai multe persoane, plus plata transportului echipamentului si sonorizarii. Un DJ poate reprezenta o variantă mult mai ieftină, dar mai de impact în acest caz.

Asadar, e necesar sa ne gandim foarte bine in ceea ce priveste alegerea muzicii. Insa cel mai important lucru este ca, indiferent de alegerea pe care o facem, sa ne concentram asupra unui singur factor: nunta trebuie sa reprezinte cea mai fericita zi din viata mirilor. Trebuie sa alegem ceea ce ne face fericiti.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *