Detaliile unei nunti tipice englezesti cu tematica marocana, a modelului Jacquetta Wheeler - Woman2woman.ro


Detaliile unei nunti tipice englezesti cu tematica marocana, a modelului Jacquetta Wheeler

By on August 21, 2012

mancare de post

Share Button

Acum ca tot suntem in sezonul oficial al nuntilor nu putea sa trec nepasatoare pe langa o nunta cu atat de mult stil si eleganta, ca cea dintre modelul de 30 de ani, Jaquetta Wheeler si a bancherului de 34 de ani James Allsopp. O nunta ce a avut fastul demn de o printesa. Cei doi au ales ca locatie Castelul Chilham in Kent, un castel ce apartine familiei ei.

Autor: Alexandra Cornea – Zaza Boutique

Din spusele norocosilor invitati ca stilistul vedetelor Ashley Javier, la nunta te simteai ca intr-un spectacol Holywoodian cu actrite superbe, picioare infinit de lungi si frumoase si tinute de eleganta englezeasca maxima. Cu siguranta ca si faptul ca mireasa detine un cstel a ajutat-o in creerea acestui peisaj de vis.

Jaquetta a lucrat la rochie cu prietena sa Alice Temperly, dorind sa incorporeze o dantela, mostenire de familie din secolul 19. Din pacate datorita vechimii dantela nu a rezistat si atunci a inceput o munca extrem de migaloasa pentru a o reproduce. Toate finisajele au avut loc in atelierul sau din Mumbai unde 10 femei specializate pe broderii au lucrat timp de o luna pentru a creea tot ansamblul rochiei. Voalul de pe cap a fost prins cu ajutorul unei diademe nobile din diamante, imprumutata de matusa sa.

Cuplul a plecat catre biserica intr-un Bentley de un albastru superb. Iar drumul patrecere le-a fost deschis de catre un cal alb…ce mai de poveste! La castel i-au asteptat pe invitati sampanie fina, ceai marocan de menta, prajituri marocane si pe seara proaspatul cuplu a dansat pe superba melodie  Cheek to Cheek, a Ellei Fitzgerald.

Va las sa admirati pozele oficiale de la Vogue pentru a intelege exact peisajul si poate sa capatati un pic de inspiratie, ca doar avem si noi pe aici castelele noastre ;).

[simple_slideshow]

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *