De ce cafeaua la espressor este mai buna. Vezi 7 motive care te vor convinge! – Woman2woman.ro

De ce cafeaua la espressor este mai buna. Vezi 7 motive care te vor convinge!

By on July 16, 2018
Share Button

Cafeaua este acea bautura pe care multi dintre noi o consumam in fiecare dimineata pentru a ne trezi mai bine si pentru a reusit sa functionam in ziua respectiva. Fara cafea, parca ziua nu ar fi atat de energica si nu am reusi sa ducem la  bun sfarsit ceea ce ne-am propus. Intrebarea este: tu la ce iti prepari cafeaua in fiecare dimineata? Ibricul este cel mai folosit atunci cand ne gandim sa ne facem o cafea, insa varianta espressorului, desi este putin mai costisitoare, este mult mai buna. De ce spunem asta? Iata 7 motive mai jos pentru a te convinge.

 

1.Nu vei simti disconfortul zatului

Nu este asa ca de cele mai multe ori nu ai rabdare sa se aseze tot zatul? Este destul de neplacut ca spre sfarsitul cafelei sa bem si din zat. Insa, daca alegi sa bei cafeaua la un espressor, acest lucru nu se va mai intampla. Espressorul nu iti va da o cafea cu zat, chiar daca este un espressor automat sau manual. Acesta iti va oferi doar o delicioasa cafea, fara neplacutul zat.

2.Economisesti mai mult timp

 

Atunci cand faci o cafea la ibric stii doar cat timp iti ia prepararea acesteia. De multe ori nici nu mai avem timp dimineata pentru a prepara cafeaua si nici macar sa o bem. Atunci cand ai un espressor totul este mai usor. Programezi prepararea cafelei, apesi pe buton, iar tu revii atunci  ea este gata. Asadar, economisesti timp in care poti face altceva mai important.

 

3.Are un impact mai bun asupra sanatatii

Cafeaua contine antioxidanti care sunt foarte benefici pentru sanatatea organismului nostru.  Acestia sunt de mare ajutor pentru a ne proteja de boli de inima sau de diabet. Antioxidantii din cafea se pastreaza mai mult atunci cand o prepari la espressor.

 

4.Aroma cafelei este mult mai intensa

Espressoarele au posiblitatea de a pastra aroma cafelei mult mai intensa, mai ales daca alegi un espressor care iti macina pe loc cafeaua. Astfel, aceasta nu va lua contact cu aerul si va fi bauta imediat dupa ce a fost macinata. Nu ai observat acest lucru atunci cand ai baut cafeaua in oras?

 

5.Ai posibilitatea sa faci mai multe tipuri de cafea

Aparatele de cafea, in general, au acest avantaj de a face cat mai multe tipuri de cafea. Pana la urma cu acest lucru se „lauda” acestea, ca pot multumi orice tip de persoana. Asadar, daca te-ai saturat sa bei aceeasi cafea in fiecare dimineata, alege sa iti iei un espressor care poate prepara si mai mult de 10 specialitati de cafea.

 

6.Concentratia de cafea este mai mare

Concentratia de cafea este mai mare in cazul espressoarelor si nu se pierde in timpul fierberii ca in cazul cafelei la ibric. Aceasta concentratie poate fi si de 5 ori mai mare, astfel espressorul devenind o alege buna pentru cei care prefera o cafea mai tare.

 

7. Te apropie mai mult de prieteni

Ultimul motiv, dar nu cel din urma, este cel legat de viata ta sociala. Atunci cand le oferi prietenilor tai o cafea buna si aromata, acestia vor avea placerea sa te viziteze mult mai des. Asadar, daca nu stii cum sa iti convingi prietenii sa te viziteze mai des alege sa iti iei un espressor.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *