Dana Nae Popa – lectii invatate in cei 13 ani de antreprenoriat (contine VIDEO) – Woman2woman.ro

Dana Nae Popa – lectii invatate in cei 13 ani de antreprenoriat (contine VIDEO)

By on May 29, 2019
Share Button

Dana Nae Popa a fost speaker la conferinta “Femei de cariera”, editia X care a avut loc pe data de 23 mai 2019, in Bucuresti. Cu o experienta de 16 ani in domeniul comunicarii, Dana a absolvit Facultatea de Marketing, masterat in marketing internationat si s-a specializat si in alte domenii precum finante, resurse umane si management. De mai bine de 10 ani se ocupa de conducerea propriei agentii care se numeste pastel.

Agentia de publicitate la care este managing director ofera servicii de comunicare pentru clienti din diverse domenii. pastel a fost fondata in urma cu 13 ani de pe vremea cand Dana Nae Popa era studenta si nu se vorbea atat de mult despre anteprenoriat.  In cadrul conferintei “Femei de cariera” aceasta a prezentat cei 13 ani de pastel in imagini si ne-a povestit despre experienta in cariera si despre pasiunile si dorintele ei.

13 cu noroc, lectii invatate in cei 13 ani

Experienta Danei incepe in urma cu multi ani, cand inca era studenta in anul IV. La inceput nu stia ceea ce isi doreste cu adevarat si a dorit sa incerce. Acest sfat il ofera oricarei femei care se afla la inceput de drum si nu stie ce isi doreste: sa incerce lucruri pentru ca altfel nu stie daca ii place ceva anume.

De cand a inceput sa lucreze la pastel Dana a mai spus faptul ca a descoperit ca acesta este scopul ei  in viata si ca nu se vede facand altceva.

Multa munca si pasiune pentru a reusi ceea ce iti doresti

Dana spune ca in toti acesti ani a fost vorba despre multa munca si pasiune si cu acestea doua a inceput frumoasa cariera in agentia pe care o conduce. Ea spune ca nu este vorba doar despre noroc, ci si despre multa munca si despre ceea ce ne dorim, de fapt, sa facem.

Recunoaste ca a incalcat si reguli de-a lungul timpului, insa doar pentru ca proiectele sa fie unele cat mai reusite.

Pe langa pasiunea pentru ceea ce face de atata timp, Dana a marturisit ca ii place sa faca si alte lucruri in afara agentiei, dar si sa invete mereu cate ceva nou. Recent a fost la impadurirea unor zone alaturi de colegii sai, iar anul trecut a urmat un curs de design pentru gradini cu scopul de invata si despre alte domenii, dar si pentru a cunoaste si alti oameni din medii diferite. A considera aceasta experienta ca fiind o oportunitate de a face schimb de experiente.

“Nicio luna fara o fapta buna”

Un program pe care pastel il urmeaza de ceva timp poarta numele de “Nicio luna fara o fapta buna”. Intreaga agentie merge luna de luna fie la voluntariat cu copiii, la case de batrani, la impaduiri etc. Nu lasa sa treaca vreo luna fara sa nu mearga sa faca ziua mai frumoasa unor persoane sau sa ajute, fara sa primeasca ceva la schimb.

Pe langa toate aceste fapte bune pe care le realizeaza impreuna cu echipa ei, Dana se considera o persoana atat optimista, cat si realista. Ii place sa dea mai departe din experienta ei, desi mai are multe de invatat si, in acelasi timp, ii place sa povesteasca lucrurile pe care le-a facut si experientele prin care a trecut.

pastel – strategie si creatie

In urma cu 13 ani, pastel era printre primele agentii care facea campanii. Intre timp nevoile pietei s-au schimbat, dar si echipa si, in prezent, Dana urmareste sa aiba un echilibru perfect intre strategie si creatie. De aceea, atunci cand au un proiect nou, fiecare membru din echipa “atinge” proiectul si pun suflet pentru a iesi un lucru spectaculos.

Acum 2 ani, agentia pastel a trecut printr-un proces de rebranding si in aceste momente Dana a constatat faptul ca nu este singura si ca are alaturi o echipa de la care invata multe lucruri. Acest proces a insemnat si schimbarea  logo-ului pe care il folosesc de 1 an.

Dana ne vorbeste despre doua campanii foarte dragi facute de la inceputul anului:

1. Branding pentru ATCA. O organizatie care vrea sa ajute cat mai multi copii pentru a avea acces la terapie. “Autism Voice” se numesc acum,” cuvintele care doboara ziduri”. Cei de la asociatie fac training pentru parinti sau terapeuti care vor sa se specializeze.

2. Banometru. Un proiect menit sa convinga oamenii sa mearga la workshop-uri gratuite. Interesant este faptul ca nu au interes comercial. Dupa ce oamenii participa la acel workshop pot sa beneficieze de consultatii gratuite care dureaza 4 ore. Acestia au sustinut workshop-ul chiar si in agentie, pentru a intelege cat mai bine proiectul.

Vezi si prezentarea video

Sponsorii care au sustinul acest eveniment: SEOmark.ro, sponsor princial, dar si AnswearAll To Know sau Cupio, care s-au alaturat ca sponsori secundari ai conferintei.

Evenimentul a fost moderat de Dorina Florea, pe care probabil o stii deja de la pupitrul Telejurnalului de la ora 14 si de la 20, programe de stiri difuzate la TVR1.

Eveniment mediatizat si de: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Jurnalul de Afaceri, Portal Management, PR2Advertising.ro, Profitinfo, PRwave, Ziare.com.

Mai multe detalii despre conferinta din 23 mai poti gasi in pagina evenimentului.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *