Cursurile sunt esentiale in cariera si in afaceri - Woman2woman.ro


Cursurile sunt esentiale in cariera si in afaceri

By on June 25, 2014
Share Button

pastel-Cursurile sunt esentiale in cariera si in afaceriDezvoltarea profesionistilor este foarte importanta, iar participarea la conferinte nationale si internationale, trainingurile interne si externe și cursurile de specialitate are un rol esential in acest sens.

De aceasta parere este Dana Nae Popa, realistic managing partner&business developer pastel, care a decis sa investeasca in educatia angajatilor sai. Suntem o agentie independenta, deci nu beneficiem de know-how-ul unei retele. De aceea, investim semnificativ in dezvoltarea profesionala a echipei, care, in ultimii doi ani, a devenit o prioritate de business pentru noi”, spune Dana.

Cursurile sunt esentiale in cariera si in afaceri

Angajatii pastel urmeaza in mod constant cursuri si traininguri si, astfel, pastel a ajuns agentia romaneasca cu cei mai multi accounti certificati in 2014.

Cinci accounti si un copywriter de la pastel se numara printre absolventii celei de-a treia editii a programului derulat de Asociatia Europeana a Agentiilor de Comunicare (EACA). Astfel, Andreea Oprea – organized account, Alma Ghiulea – dynamic account, Madalina Ivan – positive account, Andreea Mirica – magnetic account, Ruxandra Margoi – involved account si Ciprian Sava – sparkling copywriter au primit la finalul cursului, in urma unui examen complex, European Advertising Certificate. Aceasta certificare reprezinta o confirmare a cunostintelor acumulate si o baza recunoscuta pentru viitoarele lor cariere in publicitate.

Programul s-a desfasurat online si a cuprins 6 module bine structurate: Advertising & Communication in Context, Understanding Client Business, Client, Creative & Media Briefs, Creativity and Creative Development, Understanding Media Channels, Implementing Creative Ideas. Cei sase au primit suportul Ioanei Mucenic, visionary managing partner and head of strategy pastel, care a organizat traininguri interne intensive inaintea examenului propriu-zis si chiar a dat examenul alaturi de ei, din solidaritate si pentru a-i motiva.

“Pentru noi, este extrem de important sa evoluam, sa invatam permanent lucruri noi. Intregul proces a fost un efort de echipa, iar rezultatul este, bineinteles, cel asteptat. De fapt, aceste certificari nu fac decat sa confirme faptul ca avem o echipa grozava la pastel, o echipa pregatita in orice moment sa accepte provocarile, inclusiv cele venite de la clienti, si sa le transforme in proiecte de succes, indiferent ca vorbim de proiecte locale sau regionale”, spune Ioana Mucenic, visionary managing partner and head of strategy pastel.

Anul acesta, la cea de-a treia editie a programului European Advertising Certificate, au participat 250 de tineri profesioniști din agentiile membre ale Asociatiei Europene a Agentiilor de Comunicare (EACA) din Europa, Orientul Apropiat și Africa. Avand o experienta de maximum 2 ani in industrie, acestia au avut ocazia de a intelege in profunzime publicitatea si modul in care functioneaza. La finalul cursului online, examenul s-a desfasurat simultan in toate tarile participante. In Romania, programul este sustinut de Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR).

O alta provocare lansata de Asociatia Europeana a Agentiilor de Comunicare este reprezentata de EACA International Advertising Summer School, desfasurata la Roma in perioada 7-11 iulie 2014. Madalina Ivan, positive account, va reprezenta agentia pastel la aceasta scoala de vara. Astfel, timp de o saptamana, ea va participa la seminarii ale unor specialisti din industria comunicarii, pentru ca, ulterior, sa lucreze pe un brief real, impreuna cu participanti din diferite tari. La final, Madalina va primi EACA International Summer School Certificate.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *