Cum sa te pregatesti pentru sarcina – Woman2woman.ro

Cum sa te pregatesti pentru sarcina

By on October 16, 2014
Share Button

Ev 21 octCele 9 luni de sarcina trec mai repede decat crezi si chiar inainte de marele eveniment tot mai ai o multime de intrebari si prea putine raspunsuri. Revista Bebelu  te invita pe 21 octombrie, in intervalul 18.30-20.00, la Jubilé Primaverii, pentru o discutie in direct cu specialistii,  pe teme legate de pregatirea pentru nastere si primele zile ale bebelusului.

Ruxandra Dumitrescu (medic primar obstetrica-ginecologie, clinica Fertilia) iti va vorbi despre sarcina, nastere si recuperarea dupa sarcina, Ana Maita (specialist programul SAMAS) iti va spune tot ce trebuie sa stii despre alaptare, iar Cori Gramescu (antrenoare de fitness) te va invata cum sa revii in forma dupa nastere.

Nu rata intalnirea  din data de 21 octombrie! Completeaza chiar acum formularul de inscriere – organizatorii te asteptam cu drag si cu o multime de cadouri si suprize, pregatite pentru tine de catre partenerii si sponsorii evenimentului. Pentru mai multe detalii accesati www.bebelu.ro sau completeaza formularul de inscriere https://docs.google.com/forms/d/1BZr7HXyi8qTMa4dThDaEOGTpE5aQBfT9G6OQjV2Jv_c/viewform

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *