Cum sa supravietuiesti cu eleganta printre dusmani? Iata ce spune Andreea Coman, speaker al conferintei Femei de cariera - Woman2woman.ro

Cum sa supravietuiesti cu eleganta printre dusmani? Iata ce spune Andreea Coman, speaker al conferintei Femei de cariera

By on May 2, 2019
Share Button

Cea de a X-a editie a conferintei “Femei de Cariera” se apropie cu pasi repezi si isi propune sa aduca, la fel ca de fiecare data, informatii noi si utile publicului larg.

Fie ca te afli in postura de angajat, angajator sau antreprenor vei afla informatii utile despre leadership, branding personal, antreprenoriat si nu numai, de la specialisti, dar si de la femei care au reusit sa dobandeasca succesul in cariera.

Andreea Coman, Managing Associate SAVESCU & ASOCIATII, avocat in Baroul Bucuresti este unul dintre invitatii care vor lua cuvantul la acest eveniment.

Vrei sa afli mai multe despre conferinta sau vrei sa te inscrii chiar acum? Intra pe pagina evenimentului pentru toate detaliile care te intereseaza.

Andreea Coman, speaker la conferinta “Femei de Cariera”, editia a X-a, din 23 mai 2019

Tema dezbatuta: “Cum sa supravietuiesti cu eleganta printre dusmani”

“Cum sa supravietuiesti cu eleganta printre dusmani” sau altfel spus, ce “arme” sa folosesti pentru a le tine piept persoanelor rau intentionate cu care ai de-a face in cariera, ne arata Andreea Coman, unul dintre speakerii conferintei Femei de Cariera.

Pentru a intelege mai exact subiectul,  Andreea ne-a spicuit cateva idei.

De-a lungul vietii intalnim deseori, in diferite ipostaze, persoane ostile sau rauvoitoare, care ti-au pregatit iesirea de pe piata, picajul sau demisia, iar daca am cunoaste din timp aceste fapte am reusi sa ne protejam mai bine. Am putea sa fim mai constienti, mai atenti la bataliile din jurul nostru si la cei care doresc sa preia controlul, explica Andreea.

Iata cateva idei, repere pentru tema “Cum sa supravietuiesti cu eleganta printre dusmani“:

1. Ce inseamna eleganta?

Eleganta inseamna a avea maniere, a avea un stil de comportament unitar, politicos, civilizat, adica a nu deranja pe altcineva, dar chestiunea esentiala este comportamentul unitar, potrivit in orice imprejurare.

2. Cine sunt dusmanii si cat de usor ti-i poti face?

Andreea spune ca dusmanii sunt in general oamenii pe care am reusit sa ii enervam foarte tare si nu neaparat oamenii cu interese opuse, desi uneori si acestia pot fi, insa interesele opuse nu reprezinta un element definitoriu. Criteriul real de apreciere este atunci cand cineva iti tine dusmanie, chiar si atunci cand nu mai este nervos. Iar oamenii se enerveaza in special din pricina chestiunilor lor interioare si nu din cauza celui fata de care este ostil, acesta fiind doar un pretext.

Andreea Coman spune ca atunci cand activezi intr-un mediu de business, in mod sigur vei avea si dusmani, oameni care isi vor dori sa nu te mai vada vreodata. Cu toate acestea, dusmanii reprezinta un fapt de viata.

Daca si tu vrei sa afli mai multe informatii care sa te ajute in cariera si business ori sa afli cum sa iti promovezi propria afacere si cum obtii fonduri nerambursabile pentru afacerea ta, inscrie-te cat mai repede la eveniment. Locurile sunt limitate. Intra pe pagina evenimentului pentru toate detaliile care te intereseaza.

3. Cum supravietuiesti fara eleganta?

Evitand dusmanii, in sensul de a nu avea de-a face cu ei, ripostand si lovindu-i de fiecare data cand ai ocazia, astfel incat ei sa se teama de tine, sa te evite, nu este cea mai potrivita metoda, explica Andreea.

4. Ce inseamna a supravietui cu eleganta?

Sau care este cea mai eleganta modalitate de a supravietui cu eleganta intr-o lume cu dusmani? A supravietui cu eleganta presupune a avea o atitudine cooperanta fata de ceilalti, a empatiza cu ei. O alta solutie ar fi minimizarea contactului, a fi mereu in garda si a incerca sa nu provoci.

Insa, cea mai eleganta metoda de a supravietui cu eleganta intr-o lume plina de dusmani este sa faci parte dintr-un grup, mai exact sa “imparti” dusmanii. Sa fii intr-un anumit mediu in care esti mai protejat, acolo unde ceea ce faci tu este mai valoros decat ceea ce faci cand esti singur. Andreea e de parere ca trebuie sa incerci sa existi intr-un grup si sa iti concentrezi bunatatea in special pe grupul respectiv.

Acestea sunt doar cateva definitii-reper care te pot convinge si pe tine sa participi la cea de-a X-a editie a Conferintei “Femei de Cariera”, unde va fi prezenta si Andreea Coman.

Daca si tu vrei sa afli mai multe informatii care sa te ajute in cariera si business ori sa afli cum sa iti promovezi propria afacere, inscrie-te cat mai repede la eveniment. Locurile sunt limitate. Intra pe pagina evenimentului pentru toate detaliile care te intereseaza

Cine este Andreea Coman?

Andreea Coman este Managing Associate SAVESCU & ASOCIATII,  avocat in Baroul Bucuresti, dar si redactor sef al Revistei Romane de Protectia Datelor.

Mai multe detalii despre ea poti gasi aici.

In cadrul conferintei din data de 23 mai 2019, Andreea Coman explica in detaliu si ofera sfaturi despre cum “Cum sa supravietuiesti cu eleganta printre dusmani“.

Daca si tu vrei sa afli mai multe informatii care sa te ajute in cariera si business ori sa afli cum sa iti promovezi propria afacere, inscrie-te cat mai repede la eveniment. Locurile sunt limitate. Intra pe pagina evenimentului pentru toate detaliile care te intereseaza.

Pregateste-te sa primeste informatii importante despre antreprenoriat, branding personal si multe altele, chiar de la specialisti si de la femei de cariera.

Printre sponsorii care sustin evenimentul se numara SEOmark.ro, sponsor princial, dar si Answear, All To Know sau Cupio, care s-au alaturat ca sponsori secundari ai conferintei.

Evenimentul va fi moderat de Dorina Florea, pe care probabil o stii deja de la pupitrul Telejurnalului de la ora 14 si de la 20, programe de stiri difuzate la TVR1.

In plus, evenimentul este mediatizat si de: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Jurnalul de Afaceri, Portal Management, PR2Advertising.ro, Profitinfo, PRwave, Ziare.com.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *