Cum pastrezi curatenia in bucatarie - Woman2woman.ro


Cum pastrezi curatenia in bucatarie

By on March 23, 2014
Share Button

Atunci cand te concentrezi pe gatit si timpul nu iti permite sa stai foarte mult in bucatarie, vei avea nevoie de o strategie pentru a pastra curatenia in bucatarie. Intre gatit, muncit pentru serviciu si educarea copilului tau, iti vei gasi cu greu timpul necesar pentru a organiza o curatenie in bucatarie dupa fiecare gatit. Tocmai de aceea, e necesar sa parcurgi toti pasii necesari curatarii bucatariei pe masura ce gatesti. Astfel, vei economisi timp pretios.

Autor: Mihaela Dinu

Cum pastrezi curatenia in bucatarie 1. Goleste vasele murdare si pune-le imediat la spalat

Imediat ce termini cu o farfurie, o oala sau un tacam, aseaza-le in masina de spalat vase. Introdu vasele murdare in masina de spalat imediat ce le-ai folosit, nu astepta sa se stranga un morman impresionant.

In cazul in care nu ai un astfel de obiect in bucatarie, aseaza vasele murdare intr-o oala cu apa fierbinte si detergent de vase sau spala-le imediat ce le-ai folosit. Astfel, nu doar vei elibera spatiul si vei avea mai mult loc pentru gatit, ci vei si micsora timpul necesar curateniei, de dupa finalizarea mancarii.

La final, tot ce va trebui sa faci va fi sa apesi butonul masinii de spalat sau sa speli rapid vase deja inmuiate in apa si detergent. Daca tot ti se pare prea mult, foloseste recipiente de unica folosinta, pe care sa le arunci imediat ce ai terminat cu ele.

Foto: happywivesclub.com

Share Button

Pages: 1 2 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *