Cum iti poate schimba viata o lampa din sare de Himalaya - Woman2woman.ro


Cum iti poate schimba viata o lampa din sare de Himalaya

By on June 16, 2016
Share Button

Te gandesti sa iti cumperi o lampa din sare pentru ca ti se pare interesanta si esti sigura ca ar arata bine la tine acasa. Dar te-ai gandit ca o lampa din sare de Himalaya chiar iti poate schimba in bine viata?

Iata cum iti poate schimba viata o lampa din sare de Himalaya

lampa-sare-de-Himalaya-thepowerofhappy-com

Foto: thepowerofhappy.com / lampa sare de Himalaya

O simpla lampa din sare chiar ne poate schimba viata si ne poate ajuta sa ne inbunatatim starea de sanatate? Este ceea ce promite o lampa din sare de Himalaya. Acest material natural chiar ne poate ajuta si chiar poti profita de toate binefacerile care iti vor schimba starea de sanatate. Vei vedea mai jos cum este posibil.

Aerul din camera va fi purificat

Lampa din sare de Himalaya actioneaza precum un purificator si are capacitatea de a filtra aerul din casa ta, indepartand in acelasi timp praful, fumul de tigara, polenul si alte elemente contaminante din aer. Lampa filtreaza aerul prin absorbtia moleculelor de apa si a particulelor straine (hidroscopie). Ori de cate ori aprinzi lampa, te asiguri ca particulele nedorite vor fi absorbite.

“Toate sistemele vii din natura – inclusiv omul – sunt bioelectrice, particulele incarcate de energie ne afecteaza dispozitia si modul in care reactionam. Intr-un cadru natural, echilibrul dintre ionii pozitivi si negativi au un rol important in privinta starii noastre. Ionii prezenti in atmosfera pot afecta sanatatea, starea de bine, eficienta si emotiile fiintelor umane”.

Mai putine reactii alergice

Asa cum am spus, lampa are capacitatea de a absorbi particulele nedorite din aer: polen, praf, par de animale sau umiditate. Nu vei scapa definitiv de alergie, dar reactiile alergice vor scadea considerabil. Daca vei trai si dormi intr-un aer purificat, te vei imbolnavi mai putin.

Respiri mai bine

Daca ai probleme de respiratie sau suferi de astm, o lampa din sare iti va fi de folos: sarea de Himalaya este adesea utilizata pentru curatarea cailor respiratorii. Te poti bucura de aceste avantaje in cel mai simplu mod, trebuie doar sa apesi un intrerupator.

Mai putine dureri de cap

Lampa din sare de Himalaya faciliteaza circulatia sangvina si aportul de oxigen; astfel vei reusi sa te relaxezi mai usor si te vei simti plina de energie toata ziua. Vei suferi mai putin din cauza durerilor de cap care te deranjeaza in prezent.

Vei fi mai linistita si fericita

Intr-un mediu placut si purificat, creierul va produce mai multa serotonina, asadar iti vei pastra moralul ridicat in fiecare zi. Iar asta te va ajuta sa iti pastrezi zambetul si buna dispozitie.

Cand esti la birou, plaseaza lampa din sare langa calculator pentru a scapa de oboseala si a scapa de poluarea electromagnetica creeata de echipamentele electronice. Lampa te va ajuta sa iti pastrezi concentrarea.

Feng Shui
Cateva lampi din sare plasate in puncte strategice amelioreaza chi-ul. Ele pot fi folosite pentru a echilibra locurile in care se pastreaza energia.

fengshui-about-com

Foto: fengshui.about.com

Daca o pozitionezi la nord, favorizeaza munca; la sud consolideaza recunoasterea sociala; la est atrage bogatia pentru familie iar la veste aduce sanatate.

Poti folosi lampa pentru meditatie si relaxare. Poate fi folosita si in saloanele de masaj, unde va creea o atmosfera calma, relaxanta si revigoranta. Ne vom aminti de sejururile la malul marii sau la munte, in preajma cascadelor.

Ce tip de lampa de sare trebuie sa alegi?

Lampile pot fi gasite in forme naturale, forme geometrice sau de lumanare. Dimensiunea si greutarea trebuie sa fie alese in functie de locatia in care doresti sa le amplasezi. Pentru o masa sau un birou este potrivita o lampa de pana la 5 kg. Daca vrei una mai mare, va trebui sa o asezi direct la sol.

Intretinere

Cristalul de sare este un element viu, care absoarbe umiditatea. Pentru a se usca in mod natural, tot ce trebuie sa faci este sa o aprinzi. In afara de a o aprinde periodic, lampile nu necesita alta intretinere.

Daca o asezi in dormitor, asigura-te ca este amplasata la minim un metru de capul persoanelor care dorm.

Daca se formeaza cristale la suprafata, sterge lampa cu ajutorul unei carpe uscate. Acest fenomen nu are efecte nocive asupra sanatatii si nu neutralizeaza efectele benefice ale cristalelor de sare.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *