Cum aduci culoare in casa ta - Woman2woman.ro

Cum aduci culoare in casa ta

By on October 21, 2013
Share Button

Chiar daca esti o persoana conservatoare, cateva accente de culoare ar putea sa confere casei tale un aer vesel si primitor. Nu e nevoie sa faci schimbari mari pentru a obtine o astfel de locuinta, ci pur si simplu ai nevoie de cateva obiecte modern, in culori vesele, care vor produce efectul dorit. Pe Nuvola.ro poti gasi inspiratia necesara pentru a-ti transforma locuinta din monotona in moderna.

Autor: Mihaela Dinu

Scaunele de bar in culori aprise

Eternul rosu, portocaliul in tendinte sau galben neon? Scaunele de bar in culori aprinse pot inveseli o bucatarie all white sau in nuante terne ori clasice. Sunt potrivite pentru bucatariile traditionale, in alb, crem sau chiar maro si vor reprezenta pata de culoare care poate schimba cu totul aceasta incapere din casa ta.

Pe laga aspectul modern, nuantele in tendinte vor improspata look-ul bucatariei tale. scaune de bar nuvola Canapeaua, piesa de rezistenta

Uneori, nu ai nevoie de un mic accesoriu pentru a da personalitate unei incaperi, ci chiar de o… canapea. Verde, mov sau multicolora, aceasta va atrage atentia intr-o incapere uni, va sparge monotonia si va atrage toate privirile, reprezentand piesa de rezistenta a incaperii.

Totusi, nu uita sa armonizezi nuantele si sa nu opteti pentru prea multe pete de culoare in nuante diferite. Pana la urma, nu vrei sa transformi incaperea intr-o camera obositoare. canapele Cauta pe Nuvola.ro pata de culoare potrivita pentru casa ta.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *