CONCURS: Valorizarea defectelor - Woman2woman.ro


CONCURS: Valorizarea defectelor

By on octombrie 14, 2014

mancare de post

Share Button

ateliere dezvoltare personala Spring Events 2Valorizarea defectelor reprezinta un instrument foarte eficace de dezvoltare personala. In acest mod ne eficientizam resursele , devenim mai constienti de noi insine si de propriile limitari pe care vrem sa le depasim.

Afla mai multe despre ce inseamna, de fapt, valorizarea defectelor si participa la concurs! Poti castiga una dintre cele 3 invitatii la atelierul organizat de Spring Events, in data de 21 octombrie.

Afla mai multe despre valorizarea defectelor     Participa la concurs

Valorizarea defectelor putem sa o facem direct si indirect. Direct ne valorizam defectele aplicandu-le chiar in meseriile si hobby-urile noastre. Exemplu: Un exces de comunicare il putem folosi in joburi de jurnalism, comunicare, vanzari, juridic, un exes de meticulozitate si obsesia ordinii e ideala in joburi de tin de contabilitate si finante,  un sp juirit justitiar foarte evidentiat se poate folosi in meserii ce tin de domeniul juridic, al ordinii publice samd.

Indirect, ne valorizam defectele in momentul in care incepem sa analizam ce e in spatele lor si apoi incepem sa lucram spre a le rezolva pas cu pas. Si ce se ascunde de obicei in spatele defectelor? De cele mai multe ori gasim o stima de sine joasa, fobii si neiertari.

In momentul in care le constientizam si apoi decidem sa le tratam, singuri sau cu ajutorul unui specialist, intram intr-un nou ciclu de evolutie personala si astfel, ne valorizam defectele. Asta insemnand ca le percepem ca niste mesaje importante pentru noi si le tratam ca atare. Daca nu am avea aceste simptome, nu am sti ca avem probleme si cum sa le rezovam.

Este un subiect interesant, oarecum intrigantJ dar cu siguranta unul pozitiv, constructiv.  De asta va propunem sa participati la un atelier de dezvoltare persoanala pe aceasta tema organizat de Spring Events in data de 21 octombrie 2014.

PARTICIPA LA CONCURS

Conditia de participare este sa fiti pasionati de acest subiect si sa va exprimati un punct de vedere, o opinie personala legata de motivul pentru care voi considerati utila valorizarea defectelor.  Opiniile vi le exprimati in scris, ca si comentarii la acest articol. Autorii celor mai expresive trei opinii vor fi premiati cu un bilet de participare la acest atelier.

Perioada de participare: 14-16 octombrie

Premiu: Un bilet la atelier (in valoare de 60 RON). Detalii aici

Numar de castigatori: 3

Castigatoarii vor fi anuntati in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 17  octombrie 2014.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele de mai sus

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail folosita la abonarea pentru newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 24 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

2 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *