CONCURS: Participa la concurs si castiga 2 bilete la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 - Woman2woman.ro


CONCURS: Participa la concurs si castiga 2 bilete la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014

By on October 30, 2014

mancare de post

Share Button

castiga-2-bilete-NDPPasionatii de reclame si distractie de calitate mai au doar cateva zile la dispozitie sa isi rezerve un loc la unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului: noaptea in care pasiunea pentru publicitate, genialitatea, ideile bune, surprizele si voia buna dau nastere unei experiente memorabile ce va rasuna ani de-a randul! Pentru ca astfel de experiente trebuie discutate, noi te trimitem la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014, eveniment care va avea loc pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta, impreuna cu cea mai buna prietena.

Participa la concurs si castiga doua bilete: unul pentru tine si unul pentru cea mai buna prietena!

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook a Woman2Woman.ro: http://www.facebook.com/Woman2Woman.ro (daca nu ai facut-o deja)

PASUL 2 – Da like paginii de Facebook Noaptea Devoratorilor de Publicitate aici

PASUL 3 – Raspunde la intrebarea “Cum ar suna o reclama pentru promovarea site-ului Woman2Woman.ro, site destinat femeilor?” printr-un comentariu la acest articol.

Participare:

Perioada in care poti participa este 30 octombrie – 4 noiembrie 2014.

Participanta cu cel mai interesant raspuns va castiga doua bilete la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014.

Castigatoara va fi anuntata in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 5 noiembrie 2014.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail folosita la abonarea pentru newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatoarea va fi contactata prin e-mail si va primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

10 Comments

 1. Andreea B.

  November 6, 2014 at 12:57 am

  Va multumim tuturor pentru raspunsurile oferite. Castigatoarea acestui concurs este Roxana Tanasache.

 2. Roxana Tanasache

  November 4, 2014 at 3:13 pm

  In dormitorul parintilor, o fetita isi face de cap: incalta pantofii mamei, se da cu ruj, isi pune o esarfa pe cap si o rochie mini care ei ii vine pana-n pamant. Intra mama, o femeie tanara, f cocheta, pe stilul ’80. Isi saruta fetita pe frunte. Cut: Vedem fetita , acum o femeie tanara si frumoasa si mama ei care e o doamna respectabila, la o cafenea, in oras. Cele 2 femei se distreaza la maxim, rad, in ciuda diferentei de varsta par cele mai bune prietene. Fata ii arata mamei niste mesaje din telefon si degetul inelar, pe care e un inel de logodna. Mama se ridica o saruta, exact ca atunci, in copilarie.
  Woman2woman. We like you just as you are.

  • Andreea B.

   November 6, 2014 at 12:56 am

   Roxana Tanasache, felicitari! Ai castigat cele 2 invitatii la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014.

   • Roxana Tanasache

    November 6, 2014 at 1:15 am

    yeeey! merciii

 3. Ariton Mihaela

  November 3, 2014 at 11:19 am

  sigla ar putea fi modificata cu simbolul venus (Simbolul sexului feminin) ♀2♀ sau ♀la puterea a doua, iar ca slogan : ” Pentru ca vorbim aceasi limba!”

 4. Iosif Cristina Isabel

  November 3, 2014 at 10:35 am

  Woman2Woman.ro – totul la genul feminin!

 5. Anca Arambasa

  November 2, 2014 at 8:44 pm

  Ce gândesc femeile? Intră pe Women2Women.ro și vei afla!

 6. Ana Maria Burciu

  November 1, 2014 at 8:00 pm

  “Woman2Woman.ro – Ca de la femeie la femeie, vă dezvăluim noutățile de ultimă oră, din jurul nostru. Woman2Woman vă ține cu picioarele pe pămant, ca să intram împreună cu capul în nori.”

 7. balteanu andreea

  October 31, 2014 at 3:14 pm

  2 prietene intr un loc neconventional ( varf de munte,pestera,cascada etc)…stand de vorba si povestind linistite

 8. Alina Gabriela

  October 31, 2014 at 2:41 pm

  Pe fundalul unei melodii de dragoste as incepe filmarea cu o doamna aranjata si imbracata intr-o rochie cu pantofi rosii cu toc care paseste elegant si sigur pe ea intr-o incapere aranjata in stil baroc, sta de vorba cu inca 2 prietene de ale ei despre ultimele noutati aparute pe net, si apoi ciocneste un pahar de sampanie si se aseaza pe un scaun care este pus langa o masuta pe care este o tableta dechisa la pagina woman2woman.ro. Si iata ca sta de cateva ore bune cu tableta in mana, uitand si de sampanie, dar inca discutand cu prietenele ei despre articolele postate pe acest site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *