CONCURS: Participa la concurs si castiga 2 bilete la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 - Woman2woman.ro


CONCURS: Participa la concurs si castiga 2 bilete la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014

By on octombrie 30, 2014

mancare de post

Share Button

castiga-2-bilete-NDPPasionatii de reclame si distractie de calitate mai au doar cateva zile la dispozitie sa isi rezerve un loc la unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului: noaptea in care pasiunea pentru publicitate, genialitatea, ideile bune, surprizele si voia buna dau nastere unei experiente memorabile ce va rasuna ani de-a randul! Pentru ca astfel de experiente trebuie discutate, noi te trimitem la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014, eveniment care va avea loc pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta, impreuna cu cea mai buna prietena.

Participa la concurs si castiga doua bilete: unul pentru tine si unul pentru cea mai buna prietena!

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook a Woman2Woman.ro: http://www.facebook.com/Woman2Woman.ro (daca nu ai facut-o deja)

PASUL 2 – Da like paginii de Facebook Noaptea Devoratorilor de Publicitate aici

PASUL 3 – Raspunde la intrebarea “Cum ar suna o reclama pentru promovarea site-ului Woman2Woman.ro, site destinat femeilor?” printr-un comentariu la acest articol.

Participare:

Perioada in care poti participa este 30 octombrie – 4 noiembrie 2014.

Participanta cu cel mai interesant raspuns va castiga doua bilete la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014.

Castigatoara va fi anuntata in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 5 noiembrie 2014.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail folosita la abonarea pentru newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatoarea va fi contactata prin e-mail si va primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

10 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *