CONCURS: Castiga un voucher pentru tratamente dermato-cosmetice - Woman2woman.ro


CONCURS: Castiga un voucher pentru tratamente dermato-cosmetice

By on November 5, 2016

mancare de post

Share Button

Vrei o piele mai ferma? Vrei sa ameliorezi problemele cauzate de celulita? Sau poate ai un ten uscat si incarcat, care are nevoie de o curatare si o hidratare profunda? Participa la concurs si poti castiga un voucher in valoare de 150 RON pentru tratamente dermato-cosmetice oferite de clinica medicului Cristina Vega.

Premii: Poti castiga unul dintre doua vouchere in valoare de 150 RON, pe care il poti folosi pentru tratamente dermato-cosmetice oferite de clinica medicului Cristina Vega. Detalii despre tratamente gasesti aici, insa poti opta si pentru alte tratamente disponibile la cabinet.

voucher-150-ron

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook Woman2Woman.ro: aici

PASUL 2 – Da like si share postarii de concurs de pe Facebook, pe care o gasesti aici

PASUL 3 – Raspunde la intrebarea concursului – “Care sunt modalitatile prin care te mentii in forma?”,  printr-un comentariu la acest articol de pe site.

Doar participantii care vor respecta cele 3 cerinte de mai sus vor fi eligibili.

Participare:

Perioada in care poti participa este 5 – 17 noiembrie 2016.

Participantii cu cele mai interesante raspunsuri vor castiga premiul constand intr-un voucher in valoare de 150 RON, care poate fi folosit pentru tratamente dermato-cosmetice oferite de clinica medicului Cristina Vega, pana la finalul anului 2016.

Castigatorii vor fi anuntati in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol de pe site-ul Woman2Woman.ro, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro si pe adresa de e-mail, pana la data de 25 noiembrie 2016.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro si partenerii sai la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail va fi folosita la abonarea automata la newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare/postarea comentariului instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *