CONCURS: Castiga un pachet check up de la Donna Medical Center - Woman2woman.ro


CONCURS: Castiga un pachet check up de la Donna Medical Center

By on aprilie 10, 2014

mancare de post

Share Button

Logo Donna Medical Center 1Woman2Woman.ro si Donna Medical Center iti ofera posibilitatea de a castiga un premiu constand intr-un pachet check up, format dintr-o ecografie mamara (sau mamografie) si o ecografie abdominala. Controleaza-te! Fii sigura ca esti bine!

Participa si tu la concurs, pentru a putea castiga premiul!

Detalii premiu:

Premiul consta intr-un pachet Check up format din:

ecografie mamara bilaterala sau mamografie (daca pacienta are peste 40 de ani)
ecografie abdominala totala.

Valoarea pachetului este de 100 EUR.

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 2 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook a Woman2Woman.ro: http://www.facebook.com/Woman2Woman.ro (daca nu ai facut-o deja)

PASUL 2 – Raspunde la intrebarea “Ce inseamna pentru tine feminitatea?“, printr-un comentariu la acest articol.

Participare:

Perioada in care poti participa este 10 – 24 aprilie 2014.

Participanta cu cel mai interesant raspuns va castiga premiul, constand intr-un pachet check up oferit de Donna Medical Center (premiu in valoare de 100 EUR).

Castigatoarea va fi anuntata in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 26 aprilie 2014.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail folosita la abonarea pentru newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatoarea va fi contactata prin e-mail si va primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

24 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *