CONCURS: Castiga un loc la cursul Jurnalism SEO - Woman2woman.ro


CONCURS: Castiga un loc la cursul Jurnalism SEO

By on septembrie 16, 2015

mancare de post

Share Button

Vrei sa te specializezi pe cel mai in voga domeniu? Ai un site, un blog sau o afacere online pe care vrei sa le cresti ? Cursul “Jurnalism SEO” te va ajuta sa scrii articole optimizate, care sa denote profesionalism si care sa ajute site-ul sa se pozitioneze cat mai bine pe google, dar si sa creasca organic.

Concurs: Castiga un curs de Jurnalism SEO

Concurs-JurnalismSEOParticipa la concurs si castiga un curs de Jurnalism SEO, organizat de SEOmark.ro!

Cursul se va desfasura sambata, 26 august 2015, intre orele 10:00 – 14:00, la sediul din Str. Alexandru Vlahuta nr. 5, bl. M47, sc. 3, parter, apt. 67,  Bucuresti, Sector 3. Detalii despre curs gasesti aici.

bifa-albastraCum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei pasii de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook a SEOmark.ro

PASUL 2  Raspunde la intrebarea “De ce vrei sa participi la cursul Jurnalism SEO?”. Posteaza raspunsul tau printr-un comentariu la acest articol.

bifa-albastra

Participare:

Perioada in care poti participa este 16 – 23 august 2015.

Participantul cu cel mai interesant raspuns va castiga un curs de Jurnalism SEO, oferit de SEOmark.

Castigatorul va fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a SEOmark.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 25 august 2015.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la completarea formularului pentru participare la concurs (nume si adresa de e-mail)

***Castigatoarul va fi contactat prin e-mail si va primi pe adresa de e-mail furnizata la inregistrare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

****Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

*****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 24 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

8 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *