CONCURS: Castiga un curs de limba franceza oferit de Poliglot – Centru de Limbi Straine – Woman2woman.ro

CONCURS: Castiga un curs de limba franceza oferit de Poliglot – Centru de Limbi Straine

By on October 17, 2016
Share Button

Woman2Woman.ro si Poliglot – Centru de Limbi Straine te invita la Concurs!

Participa la concurs si castiga un curs de limba franceza one to one oferit de Poliglot – Centru de Limbi Straine. Modulul contine 12 sedinte de limba franceza pentru orice nivel, fiecare sedinta avand durata de o ora si jumatate.

Despre cursurile Poliglot:

Cursurile sustinute de Poliglot – Centru de Limbi Straine sunt structurate pe nivelurile de competenta prevazute in Cadrul European Comun de Referinta pentru limbi (CEFR).

In cadrul acestora trainerii Poliglot folosesc metode de predare si manuale utilizate la cursurile de profil administrate de Institutul Francez, precum si tehnologii moderne – de la inregistrari audio/video la resurse online.

flyer-poliglot-ed

Premiu: un curs de limba franceza one to one oferit de Poliglot – Centru de Limbi Straine. Modulul contine 12 sedinte de limba franceza pentru orice nivel, fiecare sedinta avand durata de o ora si jumatate. Data de incepere a cursului si programul de desfasurare se vor stabili de comun acord de catre castigator si sponsorul acestui concurs.

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook Woman2Woman.ro: aici

PASUL 2 – Da like paginii de Facebook Poliglot – Centru de Limbi Straine aici

PASUL 3 – Raspunde la intrebarea concursului – “Care sunt cele mai importante 3 avantaje pe care ti le aduce invatarea unei limbi straine? De ce le consideri ca fiind cele mai importante?”,  printr-un comentariu la acest articol.

Participare:

Perioada in care poti participa este 17  – 30 octombrie 2016.

Participantul cu cel mai interesant raspuns va castiga premiul constand intr-un curs de limba franceza oferit de Poliglot – Centru de Limbi Straine.

Castigatorul va fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol de pe site-ul Woman2Woman.ro, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro si pe adresa de e-mail, pana la data de 10 noiembrie 2016.

Data de incepere a cursului si programul de desfasurare se vor stabili de comun acord de catre castigator impreuna cu sponsorul acestui concurs.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro si sponsorul acestui concurs la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail va fi folosita la abonarea automata la newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatorul va fi contactat prin e-mail si va primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare/postarea comentariului instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

27 Comments

 1. Mihaela Dinu

  November 8, 2016 at 3:03 pm

  Va multumim tuturor pentru participare! Deoarece ne-au placut foarte multe dintre raspunsuri, sponsorul acestui concurs a decis sa ofere cate un curs de limba franceza de grup pentru sase dintre participanti. Asadar, castigatorii sunt:
  1. Adriana
  2. Ganea lacramioara
  3. Maria Iancu
  4. Tarboanta V. E.
  5. Pascu Lavinia Georgiana
  6. Epure Denisa
  Felicitari tuturor!

 2. FLOARES TALIDA

  October 28, 2016 at 1:04 pm

  1.APROFUNDAREA ACESTEI LIMBI IMI VA FI DE FOLOS PENTRU A AVANSA IN CARIERA.
  2. LIMBA FRANCEZA ESTE A 3 A LIMBA DE CIRCULATIE INTERNATIONALA, MI-AR FI DE FOLOS SI DACA AR FI SA CALATORESC.
  3. PENTRU SOCIALIZARE SI GASIREA UNOR NOI OPORTUNITATI.

 3. Adriana

  October 26, 2016 at 4:10 am

  Buna ziua!
  Am iubit, iubesc si voi iubi limba franceza desi nu o cunosc pe cat mi-as dori. O iubesc atat de tare incat mi-ar placea sa ma trezesc peste noapte, ca prin magie, vorbind-o. Lucru putin probabil, dar nu imposibil. 🙂 Dragostea fata de ea m-a determinat sa particip la acest concurs, dar nu pentru mine, ci pentru fiul meu. Are 11 ani si imi doresc enorm sa descopere si sa invete aceasta limba minunata. Stiu ca ii place si isi doreste acest lucru, iar eu din pacate nu l-am putut invata decat cateva cuvinte prinse din zbor de-a lungul vremii. Consider ca invatarea unei limbi straine alaturi de cei mai buni profesori reprezinta un mare avantaj in viata; te ajuta foarte mult in cariera. Pe langa acesta insa, iti deschide noi orizonturi – descoperi culturi si traditii, te ajuta in calatorii, te apropie de oameni. Cand stapanesti o limba straina, sau mai multe, devi mai bogat!

 4. Constantin Paul-Lucian

  October 24, 2016 at 1:59 pm

  Cele mai importante 3 avantaje pe care ti le aduce invatarea unei limbi straine sunt: – accesul la informatii de prima mana (nu prin lucrari traduse si adaptate);
  – sanse mai mari de angajare;
  – posibilitatea de a socializa si cu persoane de alta nationalitate !

 5. Daniela Segal

  October 22, 2016 at 12:52 pm

  In contextul social si profesional din zilele noastre a cunoaste o limba straina nu este suficient. De aceea invatarea unei noi limbi straine reprezinta un mare avantaj pe plan profesional, iti imbogateste abilitatile sociale si este un antrenament bun pentru creier.

 6. Caraman ioana

  October 21, 2016 at 10:36 pm

  Buna, consider ca printre primele 3 motive pentru care sa înveți o limba straina sunt:
  – îți dezvolta abilitati de comunicare – cu nativi si nu numai
  – ai un atu important atât personal cat si profesional
  – îți menține mintea deschisă

 7. Marinescu Cornelia

  October 21, 2016 at 7:31 pm

  1.STAPINIREA unei limbi straine te face mai puternic pe mapamond.
  3.OBtinerea unui job mai bun.
  3.Poti vorbi usor cu localnicii.

  • caliu alina

   October 22, 2016 at 11:11 am

   Eu consider importanta invatarea unei limbi straine fiindca:
   1.te ajuta sa stabilesti legaturi lingvistice, culturale si de civilizatiw cu persoane din alte tari/continente;
   2.iti faciliteaza insusirea unei alte scheme gramaticale, adica o alta abordare a realitatilor lingvistice si semantice;
   3. poti citi carti celebre in limba initiala in care au fost scrise, fara intermediul traducerilor si adaptarilor literare.
   Aceste trei avantaje chiar eu le-am experimentatm

 8. Avelana Serban

  October 21, 2016 at 1:45 pm

  Cele trei avantaje pe care mi le aduce invatarea unei limbi straine sunt faptul ca iti poti gasi un job mai bun,te poti descurca foarte bine in Franta daca stii franceza siin toate tarile francofone si oamenii cu care comunici se simt impresionati mai ales daca vorbesti fluent in acea limba!

  • Avelana Serban

   October 21, 2016 at 1:46 pm

   Le consider ca fiind cele mai importante pentru ca m-ar putea ajuta foarte mult!

 9. Maria Iancu

  October 21, 2016 at 11:25 am

  Cele mai importante avantaje in invatarea unei limbi straine:
  1. Dezvoltarea personala – este important pentru o femeie sa fie intr-un proces continuu de dezvoltare.
  2. Comunicarea in mediul social si de business – sa cunosti o limba straina si sa aplici cunostintele atat in mediul social cat si de business nu poate genera decat avantaje.
  3. Este sexy – sa fim seriosi, cati dintre noi nu am considera sexy o femeie care vorbeste limba franceza? (Pe principiul “Si frumoasa si desteapta”, chiar ne sta bine cand aratam ca stim sa exploatam pe cat posibil inteligenta , in toate felurile ei) 🙂

 10. Elena

  October 21, 2016 at 9:23 am

  Principalele avantaje pe care le ofera cunoasterea unei limbi straine sunt:
  1. Succesul garantat in tot ceea ce iti propui
  2. Cresterea increderii in sine
  3. Nelimitate oportunitati

 11. Bianca Sora

  October 21, 2016 at 8:34 am

  – Oportunitatea de a invata o noua limba straina
  – Deschiderea catre o gama mai larga de oportunitati de locuri de munca
  – Posibilitatea de a-mi demonstra ca pot acumula cunostinte spre beneficiul personal si in interrelationarea cu lumea.

 12. Tarboanta V. E.

  October 21, 2016 at 8:30 am

  Cunoasterea unei limbi straine este oricand un avantaj, iar cunoasterea limbii franceze in special este speciala :
  1.Este o limba de circulatie internationala si cunoasterea ei aduce beneficii in sensul in care te poti descurca cu brio atat in Europa (in tari precum Franta, Elvetia,Belgia inclusiv la Consiliul European) cat si in Africa,sau de ce nu pe alte continente unde mereu gasesti un vorbitor de limba franceza.Este una dintre cele doua limbi oficiale ONU,Unesco,este una dintre cele mai vorbite limbi de pe glob;
  2.Dat fiind ca in tara noastra exista mai multe firme de origine franceza ,cunoasterea limbii franceze ne poate ajuta la obtinerea unei slujbe in cadrul acestora.
  3.Ne ajuta sa ne largim universul cultural,sa citim carti ,jurnale si sa ascultam posturi de radio sau emisiuni televizate in aceasta limba.

 13. Serban G

  October 21, 2016 at 6:54 am

  Drintre avantajele aduse de invatarea unei limbi straine, cele mai importante ar fi pentru mine ca mi-ar oferi si alte perspective de angajare, mi-as imbogati cunostintele si mi-ar fi mai usor sa socializez la locul de munca. Un curs de limba franceza m-ar ajuta sa-mi urmez drumul intr-o cariera la nivel european si poate chiar sa ma mut unde imi va cere job-ul.

 14. Adela udristioiu

  October 21, 2016 at 1:01 am

  O limba straina este calea catre tot ceea ce tine de civilizatia de unde provine de aceea nu putem intelege o literatura decat cunoscand si simtind limba in care a fost scrisa.
  Tot ea iti ofera posibilitatea sa iti deschizi tu noi universuri din punct de vedere al calatoriilor,increderea ca te vei descurca in orice situatie,deci te ajuta in dezvoltarea personale.
  Limba straina iti solicita gandirea prin reguli si exercitii si ,desigur, cunoasterea ei te ajuta sa avansezi si in cariera, deci numai avantaje.
  Si nu in ultimul rand, franceza te face sa te indragostesti 🙂

 15. Pascu Lavinia Georgiana

  October 20, 2016 at 11:58 pm

  În ziua de azi, să cunoști doar limba maternă nu mai este de ajuns. În contextul deschiderii către occident, învățarea limbilor străine este o prioritate. Mai ales în aceste vremuri ale globalizării, cunoașterea unei limbi străine, nu mai reprezintă o dovadă a inteligenței, a poziției în societate, ci pur și simplu o adaptare la prezent, și se poate spune chiar o cerință obligatorie pentru a înțelege ce se întâmplă în această lume. Principalele avantaje pe care le aduce studierea unei limbi străine sunt:
  1. Propulsarea rapidă și garantată în carieră. Este demonstrat faptul că persoanele care cunosc limbi străine și le folosesc la locul de muncă, au un salariu mai mare, sunt admirate și au rezultate mai bune în carieră.
  2. Creșterea stimei de sine. Cunoașterea unei limbi străine și implicit a unor noțiuni diferite față de ceilalți, duce la îmbunătățirea încrederii în forțele proprii, creșterea curajului, a ambiției și a dorinței de a fi din ce în ce mai bun, de a cunoaște și mai multe lucruri, de a-ți îmbunătăți experiența vieții și de a te dezvolta din punct de vedere mental.
  3. Posibilități lărgite de comunicare. Cunoașterea unei limbi străine asigură o înțelegere cu oamenii din afara granițelor țării. De asemenea, asigură și acces la culturi noi, o altfel de gândire, îmbogățirea vocabularului propriu, deschidere la cunoaștere și bineînțeles, o nouă perspectivă a societății în care trăim.

  Ar mai fi multe avantaje ale studierii unei limbi străine, dar le-am enumerat aici pe primele trei pe care le-am considerat cele mai importante. Aș vrea să închei cu un citat care îmi place foarte mult și cred că exprimă pe scurt tot ce am dorit să evidențiez eu mai sus:”Învățarea unei limbi străine nu doar îți dezvăluie cum gândesc și ce simt alte societăți, care sunt experiențele și valorile lor și modul în care se exprimă, dar îți oferă o oglindă culturală în care poți vedea mult mai clar propria ta societate.” Edward Lee Gorsuch

 16. Epure Denisa

  October 20, 2016 at 5:46 pm

  1. Te descurci mai usor atunci cand pleci din tara.
  2. Poti conversa si cu alte persoane inafara celor de nationalitate romana.
  3. Poti citi carti in limba respectiva. Acesta poate fi un avantaj cu atat mai mult cu cat sunt anumite carti care se gasesc foarte greu in varianta tradusa in limba romana sau care se gasesc numai in limba de origine.
  4.Te poti descurca mult mai bine in activitatea profesionala, poti avea un atu la obtinerea unei slujbe sau cunoasterea unei limbi straine sau a mai multora poate constitui chiar un criteriu pentru ontinerea unui job, a unei promovari sau a unei majorari salariale.
  5. Invatarea de catre mama a unei limbi straine in perioada sarcinii il ajuta pe copil sa invete mai usor limba respectiva dupa perioada ulterioara nasterii.
  6. Este absolut necesara daca participi la seminarii, conferinte internationale.

  • Epure Denisa

   October 20, 2016 at 5:48 pm

   ”obtinerea unui job”

 17. Mintescu Evelina

  October 18, 2016 at 8:51 am

  Consider ca invatarea unei limbi straine, precum franceza, aduce foarte multe beneficii, iar principalele 3 avantaje sunt: un job mai bun, ma pot descurca oriunde m-as afla pe acest pamant si o incredere mai mare in tot ceea ce fac.
  Faptul ca am dat chix la numeroase joburi din cauza faptului ca nu stapanesc o limba straina, este un motiv important de a ma apuca sa fac ceva in acest sens. Pe langa acest lucru, oriunde m-as duce in aceasta lume, in momentul in care stapanesc o limba straina, va fi altfel in modul de a ma descurca, mult mai simplu si mai rapid. Drept urmare, ma face sa ma simt capabila si stapana pe mine in momentul in care ajung la nivelul dorit de invatare.

 18. Anca L.

  October 17, 2016 at 3:24 pm

  1. avantajul de a stapani si folosi o limba straina importanta de pe mapamond
  2. oportunitatea de avea un job bine platit
  3. adaugarea la bagajul de cunostinte

 19. BIZADEA CAMELIA

  October 17, 2016 at 12:58 pm

  Doresc sa invat limba franceza iarasi ,spun iarasi,pentru ca am invatat-o in scoala atat cat sa iau nota de trecere ,….daca stiam ca o sa am nevoie de ea ,insistam mai mult ,insa niciodata nu-i prea tarziu sa incepi sa inveti ceva.Sunt supraveghetor pe vapor de croaziera iar limba vorbita este germana ,insa avem din cand in cand si pasageri francezi .Mi-ar placea sa le raspund intrebarilor cu aceiasi usurinta cu care o fac in limba germana.

 20. Liliana Valcu

  October 17, 2016 at 12:06 pm

  1. Te poti descurca in calatorii/excursii in Franta si tarile in care este vorbita limba franceza.
  2. Poti citi orice fel de materiale in limba franceza: articole, literatura, instructiuni, etc.
  3. Poti oferi informatii (altfel decat prin ” limbajul mainilor”!!!!), unui turist care-ti solicita informatii/ajutor.:-)
  4. Iti imbogatesti cultura generala.

 21. Lazar Adrian

  October 17, 2016 at 11:02 am

  Ale mele sunt:
  -vreau sa emigrez in Canada si mi-ar prinde tare bine acest curs;
  -este o limba de circulatie mondiala, iar pentru noi romanii are si mai mai mare importanta pentru ca este o limba inrudita cu a noastra;
  -si nu in ultimul rand stimularea creierului cu o noua provocare (dealtfel foarte utila)!

 22. Folea Elena Cristina

  October 17, 2016 at 8:27 am

  O limba straina iti dezvolta gandirea, te ajuta si la angajare, si in viata si vorbitul unei limbi straine este important, indiferent de varsta, de ex ca turist. Parisul este minunat mai ales cand vorbesti franceza cu localnicii.

 23. Gheorghe Maria Corina

  October 17, 2016 at 5:59 am

  Buna ziua
  imi doresc acest curs pentru ca vreau sa invat,vreau sa ma ridic din “caderea libera”in care sunt,imi dau seama ca fara cel putin doua limbi straine pe care sa le vorbesti fluent esti in urma rau ,firmele “puternice”angajeaza si pun accent pe acest lucru.Va multumesc frumos!

  • ganea lacramioara

   October 20, 2016 at 10:27 am

   Imi doresc acest curs deoarece:limba franceza este una dintre cele mai raspandite din lume, este denumita limba dragostei datorita culturii franceze precum si muzicalitatii ei; massmedia franceza este printre cea mai raspandita din lune, iar lb franceza este a treia limba ca folosire pe internet iar pentru a intelege traditia si mentalitatea acestei tari trebuie sa-i studiem limba. Apoi invatarea acestei limbi ma poate ajuta sa avansez in cariera, imi imbunatateste capacitatea cognitiva, imi creaza alte oportunitati, iar studiile spun ca invatarea unei lb straine previne sau intarzie anumite boli mintale.In principiu ma ajuta sa gandesc diferit/ sa devin polimat.
   Multmesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *