" > CONCURS: Castiga un curs de Limba Franceza de la Poliglot - Woman2woman.ro


CONCURS: Castiga un curs de Limba Franceza de la Poliglot

By on November 8, 2016
Share Button

Woman2Woman.ro si Poliglot – Centru de Limbi Straine te invita la Concurs! Participa la concurs si castiga un curs de limba franceza de grup, oferit de Poliglot – Centru de Limbi Straine. Modulul contine 12 sedinte de limba franceza.

Participa si poti castiga unul dintre cele 6 PREMII!

Despre cursurile Poliglot:

logo-poliglotCursurile sustinute de Poliglot – Centru de Limbi Straine sunt structurate pe nivelurile de competenta prevazute in Cadrul European Comun de Referinta pentru limbi (CEFR).

In cadrul acestora trainerii Poliglot folosesc metode de predare si manuale utilizate la cursurile de profil administrate de Institutul Francez, precum si tehnologii moderne – de la inregistrari audio/video la resurse online.

concurs-poliglotPremii: 6 premii, fiecare constand intr-un curs de limba franceza de grup, oferit de Poliglot – Centru de Limbi Straine. Modulul contine 12 sedinte de limba franceza de grup.

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook Woman2Woman.ro: aici

PASUL 2 – Da like paginii de Facebook Poliglot – Centru de Limbi Straine aici

PASUL 3 – Raspunde la intrebarea concursului – “Cum te ajuta invatarea unei limbi straine in cariera sau in afaceri?”,  printr-un comentariu la acest articol.

Participare:

Perioada in care poti participa este 8  – 18 noiembrie 2016.

Participantii cu cele mai interesante raspunsuri vor castiga premiul constand intr-un curs de limba franceza de grup, oferit de Poliglot – Centru de Limbi Straine.

Castigatorii vor fi anuntati in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol de pe site-ul Woman2Woman.ro, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro si pe adresa de e-mail, pana la data de 30 noiembrie 2016.

Data de incepere a cursului si programul de desfasurare se vor stabili ulterior.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro si sponsorul acestui concurs la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail va fi folosita la abonarea automata la newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare/postarea comentariului instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

23 Comments

 1. Mihaela Dinu

  November 25, 2016 at 9:19 pm

  Va multumim tuturor pentru participarea la concurs. Castigatorii sunt:
  Nistor Cristina
  Adela
  Gabriela Tomosoiu
  Roxana Elena
  Georgiana
  Alexa

 2. Popa roxana

  November 23, 2016 at 4:43 pm

  Buna,

  s-au afisat castigatorii undeva?

 3. lina

  November 18, 2016 at 4:37 pm

  Foarte simplu, daca cunosti o limba straina poti sa lucrezi la o multinationala pe anumite posturi unde salariile sunt mult mai mari.
  Sau poti practica joburi prin intermediul internetului

 4. Nistorescu Andreea

  November 15, 2016 at 10:38 pm

  Primul argument pentru la ce te ajuta invatarea unei limbi straine in cariera este ca o sa ai ceva puncte în plus pe CV. De aici practic porneste totul. Vrei să prinzi un serviciu mai bun? Categoric angajatorul o sa se uite si la ce limbi straine cunosti. Ştiind cel putin o limbă străină vei fi cu cel puţin un pas mai aproape pentru job-ul mult visat. Eu imi doresc foarte mult sa invat si franceza, momentan stiu doar engleza si m-ar ajuta sa stiu si o a doua limba straina.
  Atunci cand stii sa vorbesti mai multe limbi ai mult mai multe oportunităţi, pentru ca lumea devine din ce în ce mai conectată si este mult mai uşor să ajungi la potentiali clienţi străini atunci când le oferi informaţii în limba pe care o vorbesc ei.
  Mie mi se pare ca o limba straina iti extinde aria zonei tale de interes. De exemplu, eu studiez arhitectura de interior si mi-as dori foarte tare sa plec cu un program Erasmus in Franta sau Belgia, ceea ce rezulta ca acest curs mi-ar fi de mare ajutor, pentru ca ar fi un start bun ca sa invat limba franceza. Bonne chance à tous

 5. OANA MOSTEANU

  November 15, 2016 at 3:16 pm

  Sa stii limba straina este un avantaj atat pentru tine cat si pentru cariera, pot aparea oricand oportunitati in viata!

 6. Alexa

  November 15, 2016 at 3:13 pm

  m-ar ajuta in dezvoltarea afacerii. momentan conversez cu clientii doar in limba engleza.

 7. Popa Roxana Elisabeta

  November 15, 2016 at 2:37 pm

  Intr-o lume in care engleza e “by default” iti prinde tare bine cunoasterea unei limbi straine cum ar fi franceza mai ales in relatiile de afaceri in care sunt implicati parteneri/furnizori/cumparatori din tarile latine

 8. Oana Raluca Pasare

  November 14, 2016 at 2:30 pm

  Intr-o lume in care engleza este aproape la fel de bine cunoscuta ca si limba materna, o a doua limba straina stiuta la perfectie constituie un avantaj major in cariera, fiind foarte cautata si foarte bine platita in acelasi timp.

 9. Georgiana

  November 13, 2016 at 8:11 pm

  Detin o firma cu profil tehnic iar de curand am inceput sa contractam clienti din afara tarii.
  Multa vreme am considerat ca engleza imi va fi suficienta pentru a mentine relatiile de afaceri. Trebuie sa va spun ca nu este asa. Am clienti care prefera sa discute in limba franceza sau germana. Acest aspect imi schimba radical perspectiva despre cunoasterea limbilor straine. Consider ca orice client trebuie tratat cu respectul cuvenit chiar daca asta inseamna multe ore de invatare pentru mine.

 10. Grigore Mihaela Alexandra

  November 13, 2016 at 4:09 pm

  Orice limba straina cunoscuta iti aduce un plus in CV. Cunosc putin limba franceza, si de aceea as dori sa ma perfectionez.

 11. Claudia Lungu

  November 13, 2016 at 3:09 pm

  o limba straina iti usureaza comunicarea si iti deschide multe usi spre afaceri de succes

 12. Ghioca Robert

  November 12, 2016 at 11:29 pm

  Cunoasterea unei limbi straine este un atu important in cariera, dar te poate ajuta si in viata si dezvoltarea personala.

 13. Musat Cristina

  November 12, 2016 at 8:41 pm

  Limba franceza e din ce in ce mai cautata, mai ales ca engleza a pierdut teren. Imi doresc sa invat cat mai bine aceasta limba straina, am inceput deja sa o invat in liceu, insa nu a avut nimeni rabdare sa imi dezvaluie toate tainele. Cunosc limba italiana, avand o deschidere pentru limbile romanice. Studiul limbii franceze mi-ar deschide noi oportunitati in cariera mea, fiind profesor de limba romana. M-ar ajuta sa aplic pentru diverse schimburi de experiente Erasmus + si nu numai. Mult succes tuturor! Cei mai determinati si norocosi sa castige!

 14. Vilceanu Raluca

  November 12, 2016 at 7:05 pm

  In prezent sunt in concediu de maternitate, dar sunt la curent cu ce se intampla pe piata muncii. In 6 luni urmeaza sa reincep activitatea profesionala si doresc sa fiu pregatita pentru interviuri si a face fata noilor provocari. Limba franceza, alaturi de engleza sunt un atuu in fata angajatorului. Daca nu le folosesti curent, nu iti mai e atat de usor sa vorbesti, chiar daca iti intelegi interlocutorul. Imi doresc sa particip la acest curs, sunt convins ca ma va ajuta enorm sa obtin jobul mult visat!

 15. Lia Oana-Alexandra

  November 11, 2016 at 1:46 pm

  Este important sa Cunoști o limba straina, pentru ca nu știi cu ce fel de oameni o sa te intersectezi sau pe unde te va purta viața si poate vei fii singur, o sa ai nevoie de ajutor, iar daca tu nu te descurci cât de cât ce vei face? Măcar minimul este foarte important si este foarte bine sa știi macar sa legi 2 cuvinte( te mai ajuți si gesticuland ce e drept) pentru ca asa vei putea sa ieși cu bine si sa faci fata oricărei situații.

 16. Roxana Elena

  November 11, 2016 at 12:06 pm

  In zilele noastre este important sa fim poligloti. Globalizarea ne-a acaparat si trebuie sa-i facem fata. Comunicarea nu va fi nicicand mai facila decat vorbind cel putin o limba straina. In ceea ce priveste jobul, oportunitatile vor fi nenumarate daca stapanim o limba straina, ce sa mai vorbesc de beneficiile materiale! Eu am ratat multe ocazii tocmai pentru ca nu cunosc o limba straina avansat.

 17. MIHAIL CONSTANTINESCU

  November 11, 2016 at 11:54 am

  Cunoasterea unei limbi straine sau a mai multe limbi te ajuta in cariera la o cit mai buna activitate cu diferite oportunitati daca in domeniul in care activezi ai tangente cu asa ceva sint domenii de activitate unde nu te ajuta si nu e necesar degeaba cunosti,doar pentru cultura generala sau calatorii

 18. Pop Alex

  November 11, 2016 at 9:43 am

  Te ajuta foarte multa daca lucrezi intr-o companie multinationala ,sau daca pleci in delegatii.De asemenea te ajuta mult la gasirea unui loc de munca mai bun.

 19. Gabriela Tomosoiu

  November 11, 2016 at 12:24 am

  In prezent, cunoasterea unei limbi straine este foarte importanta pentru cariera. Mai mult de atat, o a doua limba straina reprezinta un avantaj semnificativ. Consider ca atat in cariera cat si in afaceri, cu ajutorul unei limbi straine ai ocazia de a te dezvolta, de a cunoaste oameni ce au aceleasi viziuni, valori, obiective sau aspiratii, ce au aceeasi cultura organizationala insa cu o cultura nationala diferita.

 20. Ghemu antonela

  November 11, 2016 at 12:14 am

  O limba straina stiuta cat mai bine este un avantaj in plus in orice meserie. Niciodata nu stii ce oportunitati apar si din ce zone ale lumii, In afaceri este intotdeauna bine sa fii pregatit!

 21. Adela

  November 10, 2016 at 4:09 pm

  Beneficiile invatarii unei limbi straine pentru cariera/afaceri sunt multiple:
  -reprezinta un avantaj(sau o obligatie) in momentul cautarii unui loc de munca aici sau in alta tara
  -iti ofera sansa sa comunici personal cu diversi parteneri, ceea ce iti confera incredere in tine si,desigur,o imagine profesionista
  -poti participa la diverse conferinte,seminarii,congrese,cursuri cu participare internationala
  -e un atu pentru a fi ales sa pleci in diverse schimburi in alte tari sau calatorii de afaceri
  -poti citi tratate scrise in acea limba

 22. Oana

  November 10, 2016 at 9:28 am

  M-ar ajuta in gasirea unui loc de munca,cunosterea acestei lb.

 23. Nistor Cristina

  November 9, 2016 at 1:55 pm

  La ora actuala am realizar ca limba engleza este mandatory de stiut. Pentru mine este un mare dezavantaj ca nu o cunosc intr-atat de bine ca si franceza. Lucrez cu clienti vorbitori de limba franceza si intr-un domeniu care necesita limba engleza. Este o provocare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *