CONCURS: Castiga un bilet la conferinta "Femei de cariera - Despre antreprenoriat si succes in afaceri" - Woman2woman.ro


CONCURS: Castiga un bilet la conferinta “Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri”

By on May 28, 2018

mancare de post

Share Button

Daca esti antreprenoare sau femeie de afaceri, ocupi o pozitie de management in cadrul companiei sau iti doresti sa pui bazele unui business, atunci participa la concurs si castiga un bilet la a VIII-a editie a conferintei “Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri”. Evenimentul va avea loc pe 21 iunie 2018, in Bucuresti.

Mai multe detalii despre eveniment gasesti in pagina conferintei.

Cum participi:

 1. Va trebui sa postezi pe pagina ta de facebook link spre pagina conferintei: https://woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera-despre-antreprenoriat-si-succes-in-afaceri-21-iunie-2018/
 2. Sa mentionezi in formularul de mai jos: numele tau, adresa ta de e-mail, link-ul catre postarea ta de pe facebook (vezi mai sus despre ce postare e vorba) si motivul pentru care iti doresti sa participi la eveniment.
 3. Pentru a putea participa la concurs e nevoie sa accepti conditiile mentionate in formular.

Nume si prenume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Mentioneaza mai jos link-ul catre postarea ta de pe facebook (cea referitoare la conferinta noastra) si motivul pentru care doresti sa castigi biletul si sa participi la evenientul"Femei de cariera - Despre antreprenoriat si succes in afaceri" din 21 Iunie 2018.

IMPORTANT! Pentru a sti ca l-am primit, vom posta raspunsul impreuna cu numele tau in comentariile acestei pagini. NU vom posta link-ul spre pagina ta facebook si nici adresa ta de e-mail. De acestea vom tine cont doar pentru abonarea la e-mail si pentru a ne asigura ca ai indeplinit conditiile participarii la acest concurs.

In cazul in care in 24 de ore de la trimiterea raspunsului tau nu il regasesti in aceasta pagina, te rugam sa il retrimiti si sa te asigur ca ai completat corect toate campurile solicitate.

 

Participare:

Perioada in care poti participa este 28 mai  – 7 iunie 2018.

Participantii cu cele mai interesante raspunsuri vor castiga premiul oferit de Woman2Woman.ro.

Castigatoarea va fi anuntata in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol de pe site-ul Woman2Woman.ro, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro si pe adresa de e-mail, pana la data de 10 iunie 2018.

 

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail va fi folosita la abonarea automata la newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare/postarea comentariului instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 12 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

8 Comments

 1. Mihaela Dinu

  June 11, 2018 at 10:51 am

  Va multumim tuturor pentru raspunsuri si pentru participarea la acest concurs. Castigatoarea biletului la conferinta “Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri” este Oprisa Andreea.

 2. Sipoteanu Andreea Elena

  June 11, 2018 at 10:37 am

  Imi doresc sa particip la eveniment pentru ca mi se adreseaza in mod direct.

 3. Oprisa Andreea

  June 6, 2018 at 10:54 am

  Buna ziua!
  Numele meu este Oprisa Andreea si de ceva timp cochetez cu ideea de a-mi deschide propria afacere. Pe langa studiu individual, lucru cu sine, autocunoastere, acceptare, renuntare, etc.., consider ca mai am nevoie de interactiune directa cu persoane care deja au reusit ceea ce eu imi doresc. Vreau sa particip la aceasta conferinta deoarece doresc acces la informatii reale, bune, imi doresc sa mi se raspunda la intrebari in legatura cu creearea unei afaceri, imi doresc sa cunosc oameni noi, cu care sa pot schimba experienta si de ce nu idei. Imi doresc sa fiu langa cei buni pentru a invata de la ei.

  Va multumesc!

 4. Alina Boanca

  June 4, 2018 at 7:39 pm

  Am un business pe care as vrea sa il cresc si din ce am vazut in programul conferintei, temele sunt destul de diverse si potrivite pentru ceea ce as avea eu nevoie. Multumim pentru acest concurs si pentru evenimentele pe care le organizati. Ne sunt de mare folos.

 5. aurora gabriela Perju

  June 4, 2018 at 7:37 pm

  vreau sa imi imbunatatesc cunostintele legate de managementul afacerii cu servicii, adaptate la realitatile pietii actuale.de asemeni imi doresc sa aflu idei de a-mi replia afacerea pe noile cerinte ale pietii, in mod special clientul on-line.

 6. Virginia Neacsu

  May 31, 2018 at 5:20 pm

  Doresc sa particip la acest eveniment pentru ca vreau sa vad cum se poate construi un bussines in cazul profesiei mele.

 7. Maria Cristina Stan

  May 29, 2018 at 8:36 am

  Sunt extrem de ocupată perioada aceasta, dar aș veni pentru Raluca Radu. 😀

 8. Dumitrescu Andreea

  May 29, 2018 at 8:35 am

  Pentru a deveni o femeie de succes.Conferința te învață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *