CONCURS: Castiga un abonament Your Personal Best, in valoare de 500 lei, oferit de LadyFIT - Woman2woman.ro


CONCURS: Castiga un abonament Your Personal Best, in valoare de 500 lei, oferit de LadyFIT

By on octombrie 29, 2014

mancare de post

Share Button

concurs-cori-mareYour Personal Best – primul program de sport dedicat persoanelor incepatoare

detalii-participare

Vrei sa scapi de stresul kilogramelor in plus, dar mai ales de stresul unui program fix la sala? Participa la concurs si poti castiga un abonament pentru o luna de zile la LadyFIT Gym!

Cori Gramescu, reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness si nutritionist, a conceput in premiera pentru piata de sport din Romania, Your Personal Best – primul program de sport dedicat femeilor incepatoare.

Programul este special conceput pentru doamnele incepatoare care, din motive de timp si program incarcat la birou sau acasa, nu pot respecta programul strict al unei sali. Astfel programul Your Personal Best a fost gandit si conceput pentru femeia activa si va fi personalizat in functie de obiectivele, preferintele, nevoile si programul acesteia.

Programul Your Personal Best include: abonament la sala ( cu acces nelimitat); o sedinta de consiliere cu Cori Gramescu; un seminar /luna cu retete de gatit plus idei de mese in oras; program personalizat de antrenament progresiv si monitorizare zilnica a dietei. 

logo lady fitInscrierile se fac la LadyFIT Gym pana pe data de 3 noiembrie 2014, inclusiv, iar preturile incep de la: 500 lei pentru o luna de zile; 950 lei pentru doua luni; 1200 lei pentru trei luni si 2100 lei pentru sase luni.

Ce inseamna o luna Your Personal Best?

Personal Improvement – seminar de grup pentru o eficiența personala. Cu cardul de membru ai acces la un seminar lunar “Personal Improvement” in care vei invata retete sanatoase, solutii eficiente pentru zilele in care nu reusesti sa te organizezi cu mancarea, inveti despre cum sa iti setezi obiectivele si mai ales sa le atingi, cum sa iti organizezi atat activitatea sportiva cat si activitatea la birou si programul casnic in mod eficient si fara prea mare bataie de cap, in asa fel incat la sfarsitul fiecarei luni sa simti ca ai facut ceva cu adevarat pozitiv pentru tine si ca ti-ai atins fiecare obiectiv.

Personal Diet – o sedinta de analiza a stilului de viata, a preferintelor si abilitatilor alimentare, in urma careia vei primi o dieta cu adevarat personalizata in functie de obiectivele, preferintele si resursele tale in alimentatie. Personal Diet inseamna monitorizare zilnica a dietei tale si posibilitatea de a primi sfaturi in timp real cu privire la alimentatia ta, la telefon. In afara programului Your Personal Best, acest serviciu este oferit de Cori si ar costa doar el, 400 de lei pe luna.

Personal Training System inseamna conceperea unui program de antrenament pornind de la abilitatile individuale si timpul disponibil, antrenament care sa iti permita accesul la programe de exercitii in functie de programul tau de lucru si ritmul propriu, in asa fel incat sa fie complet personalizat si adaptat nevoilor individuale. Nu vei fi tu cea care trebuie sa faca efort sa ajunga la o anumita ora la sala, ci vei gasi la sala oricand vei putea veni, un program adaptat pentru nevoile tale. Personal Training System inseamna antrenamente variate, eficiente, supravegheate de catre un profesionist si mai ales adaptate programului TAU de lucru. In afara programului Your Personal Best, acest serviciu ar costa 350 lei.

Prin programul Your Personal Best ai acces nelimitat la peste 40 de antrenamente, printre care: Yogilates; Dynamic Resistance, Reshape, TightenUP, Body Ballet, Cardio Circuit, Wonder Women, Vive Cardio, BodyPUMP, Cardiolates, Reshape Tone, Body Worship, Matwork, AfroAerobic, ABC Toning, Kempo Kick, Double Disc Pilates, Super Sculpt, BodyAttack, Step Tone, FIT Training, BodyEnergy, Ultimate Pilates, Cardio Step, Light Weight, Bootylicious, Gentle Fitness, Body Ballet, Capoeira, Booty to die, Double HIIT, StretchIT, Affectif.

________________________________________________________________________________
Pentru inscrieri la programul Your Personal Best, va rugam sa sunati la receptia salii LadyFIT: 021-311.10.95; 0726 438 348 sau sa accesati site-ul www.ladyfit.ro.Participa la concurs in perioada  29 octombrie – 23 noiembrie 2014, raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga un abonament Your Personal Best pentru o luna de zile ( in valoare de 500 lei), oferit de LadyFIT!
IMPORTANT:  Castigatoarea este asteptata pe data de 26 noiembrie la LadyFIT- first gym for delicate women, incepand cu ora 20:00, la o intalnire cu Cori Gramescu dedicata programului Your Personal Best. Participa si tu la concurs, pentru a putea castiga premiul!Cum participi:Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:PASUL 1 – Da like paginii de Facebook a Woman2Woman.ro: http://www.facebook.com/Woman2Woman.ro (daca nu ai facut-o deja)

Pasul 2: Da like paginii de facebook LadyFYT Gym: https://www.facebook.com/ladyfitgym

PASUL 3 – Raspunde la intrebarea “De ce vrei sa participi la programul Your Personal Best?“, printr-un comentariu la acest articol.

Participare:

Perioada in care poti participa este 29 octombrie – 23 noiembrie 2014.

Participanta cu cel mai interesant raspuns va castiga premiul, constand intr-un abonament Your Personal Best pentru o luna de zile ( in valoare de 500 lei), oferit de LadyFIT!

Vezi detalii despre premiu aici.

Castigatoarea va fi anuntata in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 24 noiembrie 2014.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail folosita la abonarea pentru newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatoarea va fi contactata prin e-mail si va primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

37 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *