Cine sunt speakerii conferintei „Sanatate, frumusete, feminitate”, organizate de Woman2Woman.ro, sambata aceasta – Woman2woman.ro

Cine sunt speakerii conferintei „Sanatate, frumusete, feminitate”, organizate de Woman2Woman.ro, sambata aceasta

By on April 11, 2016
Share Button

Woman2Woman.ro te asteapta, sambata aceasta, la cea de a V-a editie a conferintei „Sanatate, frumusete, feminitate”.  Vino sa afli cele mai noi informatii din sanatate, nutritie, sport si frumusete, prezentate de speakeri din domenii variate.

2-680x640-16aprilie2016

Iata cine sunt speakerii conferintei:

  1. Andreea Pavel

Andreea Pavel este campioana nationala de atletism si personal training manager in cadul celui mai mare lant de centre wellness din Romania, lider in industria wellness-ului autohton.

  1. Raluca Vasile, parfumier de lux

Raluca Vasile este parfumier certificat si scent designer (creator de arome). De asemenea, ea este, de mai bine de 15 ani, si consultant in branding multisenzorial (arome, gusturi, sunet, gusturi, texturi pentru ambient).

stelutaParticipa GRATUIT la evenimentul de sambata. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii si inscriere aici.

  1. Dr. Cristina Vega

Dr. Cristina Vega isi imparte timpul intre serviciul de ambulanta Bucuresti-Ilfov, spitalul Sanador si medicina dermato-cosmetica in propriul sau cabinet.

  1. Gigi Ghinea

Licentiata in psihologie si absolventa a unui masterat de psihoterapie analitica, Gigi Ghinea are o indelungata experienta in acest domeniu. De asemenea, ea a publicat trei carti, in egala masura apreciate de public.

stelutaParticipa GRATUIT la evenimentul de sambata. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii si inscriere aici.

  1. Florentina Gionea

Florentina Gionea este specialist in nutritie energetica si, asa cum spune chiar ea, ceea ce face „este o armonizare a tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos.” Conceptul pe care ea se bazeaza este „unul holistic: hrana sanatoasa, sport, viata sociala si profesionala implinite.”

  1. Laura Pascu

Laura a trecut de partea consumatorului dupa 8 ani de televiziune. Si, pentru ca ii place sa se implice in proiecte ecologice sau sa ajute oamenii la fel de mult pe cat ii place sa scrie, si-a gasit locul in cadrul Centrului European al Consumatorilor din Romania.

stelutaParticipa GRATUIT la evenimentul de sambata. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii si inscriere aici.

SPONSOR PRINCIPAL

Logo-seomark-mare


SPONSORI SECUNDARI

Himalaya_Wellness_Verde-mic     cara-cris-cosmed  Grup+SIAN-ok  sigla aurie iaki      WorldClass-logo

        


PARTENER MEDIA PRINCIPAL

acasa-ro-logo

PARTENERI MEDIA

logo CE mic   logoComunicate  LOGO_ECC--250  logo-iubim-si-gatim logo-garbo-mic    kudika-rgb  logo_live_pr  logo-fashion8-1 MuJeR logopr2adv

ziare_logo_head

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *