Ce se poarta in materie de mobilier in 2018 - Woman2woman.ro


Ce se poarta in materie de mobilier in 2018

By on January 5, 2018

mancare de post

Share Button

Moda anului 2018, indiferent de nisa, aduce in prim plan simplitatea si conexiunea cu natura. Astfel, tendintele, atat in vestimentatie cat si in mobilier, ne duc cu gandul la anii ’70, cand, la nivel planetar, oamenii au cunoscut un moment istoric de reconectare cu planeta, dar si intre ei.

Anul 2018 readuce in voga utilizarea materialelor naturale in toate domeniile de activitate. Designerii in materie de mobilier folosesc lemnul, pielea, sticla, piatra, marmura sau metalul, in forma lor cea mai simpla si cat mai naturala si in combinatii pline de armonie. Aceste materiale, durabile si reciclabile, sustin dorinta de comuniune cu natura. Formele sunt si ele parca rupte din natura, rotunjite si aproape organice!

Ce se poarta in materie de mobilier in 2018

Culorile la moda pentru mobilier in 2018

Daca vrei sa iti redecorezi casa in 2018 si sa si fii in pas cu moda, va trebui sa te orientezi catre culori luminoase si in nuante mai tari, cum ar fi rosu, galben, roz, portocaliu sau mov. Se mai poarta verdele – care evoca iarba proaspata, sau albastru – care aminteste de cerul senin.

La mare cautare sunt picturile florare sau desenele inspirate din cultura populara, toate realizate manual, intr-un mod cat mai simplu si mai inocent.

Liniile moderne in materie de mobilier in 2018

Mergand pe aceeasi tendinta de conexiune cu natura, liniile mobilierului in 2018 vor fi cat mai simple si mai naturale, clasic – traditionale. Curburile, formele ovale sau rotunde care amintesc de frumusetea pietrele slefuite de apa raurilor, vor fi prezente in toate obiectele de mobilier la moda in anul 2018.

Oglinzile – extrem de apreciate in anul 2018

Pentru a spori lumina si intensitatea culorilor, oglinzile, in toate formele si dimensiunile, nu trebuie sa lipseasca in 2018. Incorporate in mobilier, sau prinse pe perete astfel incat sa puna si mai mult in valoarea candoarea mobilierului, oglinzile vor completa intr-un mod armonios naturaletea pe care dorim sa o obtinem in materie de design interior in 2018.

Piese de mobilier care nu trebuie sa iti lipseasca in 2018

Desi mobilierul clasic – rustic ramane la mare cautare in 2018, sunt cateva piese de mobilier care, daca iti lipsesc, trebuie sa devina un must pentru tine, daca vrei sa fii in pas cu moda. Astfel, iti poti completa armonia interiorului, fiind si in trend cu tendintele anului 2018, cu:

  • Mobilier in nunate de roz sau zmeura – recomandat pentru baie, bucatarie sau hol;
  • Birouri cu finisaje atent realizate – de dimensiuni mici si cu un aspect clasic, biroul va fi nu numai functional ci si ornametal, fiind atent finisat, pictat sau decorat;
  • Masuta de cafea din fier sau lemn natural – si in nuanta cea mai naturala a lemnului; pentru a sugera o conexiune cat mai stransa cu natura, masuta poate fi delicat decorata cu motive florare sau traditionale;
  • Canapeaua modulata – cu linii simple, usor rotunjite si in culori deschise, vii; anul 2018 parca vrea sa ne usureze munca in domeniul obtinerii spatiului de relaxare sau de odihna, prin modularea canapelelor in asemenea masura incat, din numai cateva miscari, putem transforma patul de dormit intr-o canapea confortabila, ideala pentru a urmari un film cu prietenii!
  • Otel inoxidabil pentru decoratiuni si obiecte de uz casnic – si el in linii simple, usor curbate;
  • Pielea in culori cat mai naturale – usor de intretinut si cat se poate de naturala, pielea va fi utilizata pentru a tapita fotoliile sau canapelele; se poate utiliza si in combinatii cu tapiteria din panza;
  • Mobilierul din plastic – alaturi de mobilierul din lemn, cel din plastic sau policarbonat, in culori vii si luminoase, va crea un contrast binevenit;
  • Griule pentru canapeaua cu picioare din lemn – va fi si el la mare cautare in 2018;
  • Masa din lemn natur pentru dining room – in camera in care servim masa este de dorit sa avem o masa mare in culorile naturale ale lemnului;
  • Mobilier de bucatarie in linii fine si delicate – in bucatarie se recomanda mobilierul simplu, in culori vii, compartimentat cat mai practic; de mare efect pot fi decoratiiile naive realizate manual, cu motive florare sau inspirate din traditia populara.
Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *