Ce sa nu uiti inainte de a pleca in concediu - Woman2woman.ro


horoscop 5 ani

Ce sa nu uiti inainte de a pleca in concediu

By on May 17, 2013

mancare de post

Share Button

in concediu ndss com au A inceput sezonul cald si multi dintre noi planuim inca de pe acum sa petrecem zilele de concediu la mare sau la munte, in functie de preferinte. Insa, in febra organizarii vacantei, absorbita de ideea de a petrece cateva zile de relaxare departe de casa, ai putea uita anumite lucruri care iti pot crea probleme la intoarcerea din concediu. 

Autor: Roxana Stefania Tudorache

Iata ce nu trebuie sa uiti cand pleci de acasa:

Evita sa spui celorlalti ca pleci de acasa

Este in regula sa spui unor apropiati ca pleci in concediu si ca nu va mai fi nimeni acasa pentru o perioada. Totusi, evita sa spui oricui acest lucru, deoarece risti ca vestea aceasta sa ajunga fara intentie la urechile hotilor.

bagajInchide bine usile si geamurile

Este foarte important sa inchizi toate usile si geamurile atunci cand plecati de acasa, nu doar pentru a preveni un jaf, ci si pentru a va proteja casa in caz ca se isca vreo furtuna.

Plateste toate facturile

Ai mare grija sa iti platesti facturile inainte de a pleca de acasa. In acest mod vei a evita ca data scadenta sa se intersecteze cu perioada concediului.

Verifica toate instalatiile si aparaturile electrocasnice

Inainte de a pleca, e bine sa verifici foarte bine toate robinetele, sa inchizi gazul si sa scoti din priza toate aparatele electrocasnice.

Nu uita de plante si animale cand pleci in concediu

Daca ai plante sau animalute de companie este foarte important sa rogi o persoana de incredere sa aiba grija de ele.

Nu uita de curatenie

Cu siguranta ca la intoarcerea din concediu vei fi usurata sa gasesti casa curata. De aceea, este foarte important sa lasi casa in ordine. Spala toate vasele si rufele murdare, du gunoiul si arunca alimentele care s-ar putea strica pana la intoarcere din concediu. Tine cont de toate aceste reguli pentru a avea un concediu placut si linistit! Sursa foto: ndss.com.au

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *