Ce facem cu pielea lasata? - Woman2woman.ro


Ce facem cu pielea lasata?

By on January 17, 2013
Share Button

dietMulte dintre voi isi doresc perfectiunea cat mai repede, astfel ajungand sa apeleze la diete drastice, care, mai ales in cazul in care dati jos kilograme multe nu fac altceva decat sa lase in spate urme aproape iremediabile, cum ar fi pielea lasata. 

Autor: Roxana Stefania Tudorache

Degeaba aratati bine la suprafata daca evitati sa purtati un costum de baie tocmai pentru ca aveti piele lasata. La ce bun sa fiti slabe daca nu va puteti etala silueta? De aceea, eu recomand nu o dieta, ci adoptarea unui stil de viata sanatos, care, intr-adevar, va scapa mai greu de kilograme, insa, slabirea se face treptat. Astfel, nu veti ramane cu urme iremediabile. Este de ajuns sa va organizati putin stilul de viata si sa va faceti timp pentru putina miscare.

Intotdeauna o dieta sanatoasa, insotita de cel putin 3 zile pe saptamana a cate 1 ora de sport sunt reteta ideala de a slabi sanatos. Daca totusi ati slabit deja intr-un mod nesanatos si ati ramas cu piele lasata, puteti sa imbunatatiti situatia, vorbind acum de cazurile clasice, in care nivelul de piele in exces ramasa este moderat. Cea mai buna metoda de a face pielea sa devina mai ferma este sportul. Intoarceti-va fata catre sport si nu mai gasiti scuze! El este cea mai buna metoda de a ameliora aspectul unei pieli lasate si a va tonifia corpul.

Exercitiile cu greutati sunt cele mai indicate pentru tonifierea pielii. De asemenea, este indicat adoptarea unei diete sanatoase, ce include o alimentatie variata, compusa din fructe, legume, proteine de calitate, cereale si lactate. Evitati produsele indulcite artificial si cautati sa mancati cat mai natural, deoarece cantitatea continute de unele produse nu fac decat sa va inrautateasca aspectul pielii si sanatatea.

Puteti, de asemenea, sa apelati si la ajutorul unui salon profesional, pentru impachetari sau masaje. Daca pielea este mult prea afectata, atunci ultima solutie este sa apelati la metodele chirurgicale, insa, nu uitati, ca dupa o astfel de interventie va trebui totusi sa aveti grija in continuare la alimentatie si sa va tineti de sport!

Nu uitati ca ne puteti gasi si pe facebook! Adresa noastra de facebook este: Facebook.com/Woman2Woman.ro. Va asteptam sa devenim cele mai bune prietene! 🙂

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *