Castiga o invitatie la evenimentul Feminitate si succes - Woman2woman.ro


Castiga o invitatie la evenimentul Feminitate si succes

By on februarie 24, 2014

mancare de post

Share Button

Femei puternice 200x200Woman2Woman.ro si Accendotraining.ro te invita in perioada 24 februarie – 2 martie la concurs.

Castiga o invitatie in valoare de 275 RON la Conferinta Feminitate si succes, organizata de Accendo Training pe 7 martie in Bucuresti. Vei avea ocazia sa le cunosti pe Mihaela Radulescu– prezentatoare TV, Gabriela Szabo – atleta mondiala, ambasadoare a turismului sau pe Anca Sigartau – actrita.

Premiu:

Poti castiga o invitatie in valoare de 275 RON la Conferinta Feminitate si succes. Mai multe detalii despre conferinta gasesti aici.

Cum participi:

Iata ce trebuie sa faci pentru a castiga premiul:

– Da like paginii de facebook a Woman2Woman.ro aici

– Raspunde la intrebarea “Ce inseamna succesul pentru tine?“, printr-un comentariu la acest articol.

Cel mai interesant raspuns castiga premiul din concurs (daca sunt intrunite conditiile de participare de mai jos).

Participare:

Perioada in care poti participa este 24 februarie – 2 martie 2014 .

Castigatoarea va fi anuntata in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 5 martie 2014.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa dea like paginii de facebook a Woman2Woman.ro si sa raspunda la intrebarea concursului.

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail. Castigatoarea va fi contactata prin e-mail si va primi pe adresa de e-mail furnizata la logare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatoarea trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, poate pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

16 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *