Cartoon Network a dat unda verde pentru al doilea sezon „Fetitele Powerpuff” - Woman2woman.ro


mancare de post

Cartoon Network a dat unda verde pentru al doilea sezon „Fetitele Powerpuff”

By on July 21, 2016
Share Button

logo powerpuffgirlsEpisoade noi din primul sezon „Fetitele Powerpuff” pot fi urmarite din 25 iulie, de luni pana vineri, de la 16.05

Cartoon Network a anuntat ca serialul „Fetitele Powerpuff” a primit unda verde pentru cel de-al doilea sezon. Primul sezon al celei mai noi serii a avut premiera in aprilie si a inregistrat un succes rasunator in intreaga lume inca de la lansare, iar peste 81 de milioane de fani din intreaga lume interactioneza cu acest brand pe multiple platforme, facand ca noul sezon sa fie cel mai important eveniment din istoria retelei.

Lansarea celei mai noi serii „Fetitele Powerpuff” a fost marcata de publicarea aplicatiei „Powerpuff Yourself”, aplicatie ce le-a permis fanilor de toate varstele sa isi realizeze propriile variante Powerpuff si, astfel, peste 12 milioane de fani din intreaga lume au avut posibilitatea sa isi vada propriile variante de eroi din Townsville. Mai mult decat atat, seria a fost nominalizata pentru premiul Emmy pentru cel mai bun program animat.

Noua serie, care le aduce in prim-plan trei eroine, Blossom, Bubbles si Buttercup, s-a alaturat portofoliului Cartoon Network, alaturi de seriale ca „Sa-nceapa aventura”, „Steven Univers”, „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Clarence”, „Un show obisnuit” si „Ben 10”.

PPG_Still_02[5]

„Serialul Fetitele Powerpuff, care tocmai a castigat prima nominalizare la premiile Emmy, debuteaza la cel mai important eveniment dedicat fanilor anul acesta si, totodata, a primit unda verde pentru cel de-al doilea sezon”, a declarat Rob Sorcher, Chief Content Officer pentru Cartoon Network. „Nu ne ramane decat sa transmitem felicitari echipei de creatie Cartoon Network care si-a folosit superputerile, astfel incat sa adauge cantitatea perfecta de element X pentru a intoroduce o serie de top unei noi generatii de fani”, a mai adaugat acesta.

Fetitele Powerpuff” va inaugura prima aparite la festivalul Comic-Con din San Diego, intre 21 si 24 iulie, cu o o cabina inspirata din uimitorul oras Townsville. Participantii vor avea ocazia sa isi printeze versiunile lor Powerpuff pe tricouri sau pe genti din material textil folosind aplicatia Powerpuff Yourself.

Seria animata si-a lasat amprenta asupra culturii pop prin colaborari cu branduri de renume ca Moschino, Hot Topic in SUA, C&A Department Store sau BIZUU la nivel global. Totodata exista si un parteneriat la nivel international cu Spin Master prin care vor fi disponibile o varietate de produse de larg consum, iar, in curand, vor fi disponibile sase figurine diferite in meniurile McDonald’s Happy Meal. Ca parte a angajamentului global pentru educatie, Fetitele Powerpuff continua sa inspire noua generatie de copii cu episoade si programe speciale ca Google’s Made With Code GIF: The Powerpuff Girls sau programul derulat in parteneritat cu Scratch (MIT Media Lab).

Serialul „Fetitele Powerpuff” este produs in Studiourile Cartoon Network si il are pe Nick Jennings (“Sa-nceapa Aventura”, “SpongeBob Pantaloni Patrati”) producator executiv, iar co-producatorul executiv este Bob Boyle (“Wow! Wow! Wubbzy!“).

Una dintre cele mai longevive animatii Cartoon Network, seria originala „Fetitele Powerpuff” a fost creata de Craig McCracken si a avut lansarea in 1998. Animatia a castigat doua premii Emmy®, iar cele 78 de episoade au castigat numeroase distinctii si nominalizari. Mai mult decat atat, serialul a dat nastere unui film de lung metraj realizat de Warner Bros. Pictures, in 2002.

Episoade noi din primul sezon „Fetitele Powerpuff” pot fi urmarite la Cartoon Network din 25 iulie, de luni pana vineri, de la 16.05.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *